reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

magnusik śliczny maluszek :)

karolcia81 cieszę się, że wszytsko w jak najlepszym porządku...oby tak dalej.. Twoja historia napawa mnie optymizmem, że i mnie może się udać.. Przypomnij mi proszę czy znaleźliście przyczynę.. Nie ukrywam , że w Tobie cała moją nadzieja...

Tak naprawdę pomimo bardzo wielu badań do końca nie wiemy co było przyczyną....niby mam wadę jednego genu odpo. za przyswajanie kwasu foliowego, ale lekarze wylkuczyli, że mogło to powodować straty....więc tym razem z lekarzem zastosowaliśmy profilaktyke....Acard, Clexane i Duphaston + folik 5 - teraz Dupka i folik już odsatwiłam i jadą na Clexanie i Acardzie + wit. dla kobiet w ciązy....

dasz radę...trzymam kciuki!

reklama
As, miodek mi w serce wlewasz... Licze na podobnie spektakularne efekty.:-D

A tak swoja droga... Rajmund jakis film ogladal, po ktorym dostalam zalecenie przygotowania torby do szpitala. Powiedzialam mu, ze to bedzie ta niebieska, ktora lezy na szafie w sypialni, ale... Mam jutro spakowac, przygotowac i polozyc kolo drzwi do domu "bo jak zaczne wrzeszczec ze rodze to on nie bedzie mial czasu szukac." Ciekawe jak wyglada nastepny etap paniki... Budzi w nocy i pyta czy juz sie zaczelo?

witam sie i ja
magnusik synus jest przeslodki :tak:
as salon przepiekny i to jest stiuk nalozony bo nie wiem czy pisalas bo nie doczytalam wszystkiego jeszcze
karolciu super ze wszystko jest ok:tak:
klaczku z ta torba to dobra mysl ja juz jestem spakowana :-p
a my juz po wizycie i jak tak dalej bedzie to mala dostaniemy pod choinke :laugh2:
wazy juz ponad 2600g i jest wszystko ok z usg dzisiejszego wynika ze termin mi sie przesunol na 19.12 czyli ponad 2tyg wczesniej
ale mam nie patrzec na to bo mozliwe ze cc bede miala w tym czasie:tak:
buzki moje drogie i trzymam kciukasy za wizyty

Kasia, pliiisss.. Dopiero 33 tydzien leci... Moj wariatuncio bzika dostaje. Ciekawe ze jeszcze nie wpadl, zeby torbe juz do bagaznika w aucie wrzucic...

As, ale się uśmiałam, wyobraziłam sobie tę akcję z łapaniem sików :-D
kasia, no to cudnie, fajnie by było tak na święta już mieć córcię w domku.
kłaczku, Ty się nie śmiej, TY się pakuj :-p

A ja na męża czekam, coś długo nie wraca, powinien już godzinę temu być.
Moje dziecię dalej leniwe. Nie lubię, jak tak cały dzień śpi.

no wiesz ja juz spakowalam ja w 24tc teraz tylko uzupelnilam drobiazgi dla malej ale jak bede miec cc to jeszcze ja musze przepakowac ale to sie dopiero okaze za 2 tyg przy nastepnej wizycie
kahaka z jednej strony to fajnie ze tak wczesnie ale z drugiej wolalabym sn rodzic a nie cc no ale jak nic sie nie zmieni no to trudno moze byc to cc

Kahaka, :-p. Spakuje i to szybko.
Kasia, pomalutku faktycznie bede sie za to brac. Musze sobie upolowac jakies koszulki na porodowke najpierw, bo w domu funkcjonuja pizamki. Pomalutku bede pranie robic dla malego i szykowac co trzeba...

As, a niech testuje! Doczekac sie nie moge zeby obsikal ojca - na wszelki wypadek nie uprzedzam Rajmunda, ze chlopcy przy przewijaniu lubia zafuntowac maly moczotrysk.:-D
Magnusik, to juz duzy facet! Piekny...

Ja wiem o tych niespodziewanych sikancach podczas przewijania i mnie moj kochany syncio zdazyl obsikac 2 razy :-D na to nigdy sie nie jest przygotowanym to sie zdarza tak szybko :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Kłaczku ja się nie dziwię,że Rajmund panikuje bo jak zobaczyłam Twój suwaczek to :szok:jeszcze kilka tygodni i Karolek będzie z Wami!!!!:tak::-) A zdaje się ,że jeszcze nie dawno narzekałaś ,że twój suwaczek nie pędzi teraz uhuhu.
A swoją drogą znalazłam ostatnio necie wzory czapeczek takich jeszcze nie robiłaś a są śliczne kurde a ja nie umiem:-(

Kasiu
to chyba będzie najpiękniejszy prezent na święta!!!!!Duże to twoje maleństwo!!!!

Niestety ale już za młodych lat dzieciaczki nas olewają. Mój to nawet jak był mniejszy i przemywałam mu buzie wodą miseczka stała tak 60 cm od jego nóżek to mi dal takim strumieniem ,ze centralnie do tej miseczko nocniczek sobie znalazł hihiih:-)

Do góry