reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Oby nie było tak, że jutro kupię buraki, ugotuję je i... zostawię w garnku, bo mi ochota przejdzie ;-)

reklama
hejo kobiet

Agatka gratuluję zdanego prawka, też bym się musiała wziąć za swoje :)
Aga śliczny brzuszek :)
Pati ładne bluzeczki, ja też nie mam nic przeciwko lumpeksom :)

a u nas :)
byłam u ginka i nic tylko ten człowiek potrafi mnie na maksa podbudować :)
podglądaliśmy dzidzia, rośnie jak na drożdżach, bo ma 1,11mm :) Serduszko ładnie bije ku mojej ogromnej uciesze, jupi.
luteinę mam odstawioną i od dziś łykam już duphaston 2 x 1
dostałam zlecenie na ogrom badań od morfologii, hcv, hbs, toxo, cmv, odczyn combsa, glukozy, badania moczu po usg piersi i usg genetyczne
fiu nieźle mnie to wyniesie, ale wszystko jedno byle z dzidzią było gitas
karta ciąży już oficjalnie założona, więc mogę powiedzieć że jestem ciężarówką :)
kolejna wizyta 2 lutego

no i najważniejsze, dziękuję za kciuki :) zdecydowanie czynią cuda :)

Aga śliczny brzuchol :-)

Ilonka26 cieszę się z dobrych wieści, ale następnym razem nie funduj nam takiej nerwówki! Zupełnie jak Aga kilka dni temu :-)

Dziewczyny, mój M odebrał mi wyniki posiewu moczu. Wynik: mocz jałowy !!! :-)

Ale chyba przed wizytą w przyszłym tygodniu u mojego gina zrobię jeszcze raz ogólne badanie moczu. Wykonam go tak samo jak na posiew. Czyli podmyję się i rozchylę co trzeba przed sikaniem... Bo wiecie co? Nie daje mi spokoju jedna myśl: poza bakteriami wykryto u mnie znaczne przekroczenie norm erytrocytów i leukocytów. A robiąc posiew hodują tylko bakterie, więc na dobrą sprawę mogę założyć, że leki wytępiły przez te 5 dni bakterie... No ale czy białe i czerwone krwinki wróciły do normy? Tego nie wiem. Chyba dla pewności lepiej sprawdzić, prawda?

A ja dziś w tej śnieżycy o 9 rano ZDAŁAM PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powinno być z urzędu ważne na Grenlandii i obydwu biegunach bo hardcore był niezły;-) a jak powiedziałam S że zdałam to oznajmił "pewnie kruszynka pomagała mamusi":-p

Kochana moja ogromne gratulacje:-D no oczywiście, że kruszynka pomogła:-)

Zdjęć Naszego brzuszka nie wrzucam, bo możecie je podziwiać w moim avatarku:-D

W piątek wizyta u ginka, więc na 100% się odezwę:-)

reklama
Kochana moja ogromne gratulacje:-D no oczywiście, że kruszynka pomogła:-)

Zdjęć Naszego brzuszka nie wrzucam, bo możecie je podziwiać w moim avatarku:-D

W piątek wizyta u ginka, więc na 100% się odezwę:-)

Dziękuję Wam kochane.

O raju przecież ja mam podobny brzusio jak Mama Sówka a jestem dopierow 20 tygodniu.
Jak ja będę wyglądać np. w 30 - tym ??:szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry