reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

nie mam nic przeciwko kupowaniu w lumpekasach

Ja też nie mam nic przeciwko!!! mało tego uwielbiam mieć masę ubrań za małe pieniądze -bo jak wchodzę do tych sklepów markowych i widzę te workowate szmaty które zrobią ze mnie wieloryba ciążowego za 150-200zł to dziękuje -postoję!!!

Dziękuje kochane za gratki:-D:-D:-D:-D

reklama
agatka kliknij do mnie na gg bo mi twoj numer gdzies uciekl :/ wiecie co ja sie wam pochwale moimi bluzeczkami zaraz jak tylko fotki zrobie :-D bo chyba mi brakuje ostatnio pochwal hihi

o to moje zakupy, bluzka w kwiatki 4zł
bluzka czarna 7,50 zł

oraz zrobione przezemnie biala welniana tunika
i druga bluzeczka jeszcze nie skonczona, musze troche jeszcze dorobic a potem poobszywac i pozaszywac nitki wiec jeszcze troche pracy przedemna a czasu malo :baffled:

Załączniki

• IMG_0405.jpg
    IMG_0405.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_0426.jpg
    IMG_0426.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_0425.jpg
    IMG_0425.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_0430.jpg
    IMG_0430.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_0428.jpg
    IMG_0428.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_0431.jpg
    IMG_0431.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_0429.jpg
    IMG_0429.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Pati to wklej koszulki tutaj, chętnie pochwalimy:-)Ja w sumie tez nei mam nic przeciwko, kupowaniu w lumpach, ale jakos dla mnie cieżko coś znaleźć dla dzidziolków mnustwo tyle fajnych rzeczy znajdowała a dla siebie nie mogłam

Asiu - nie sprawdzałam tego wózka , nawet go nie złożyłam ale dwie moje koleżanki mają ten sam model i są bardzo zadowolone:-)

kazikz musisz zapytac kiedy maja dostawy towarow i o ktorej mniej wiecej zaczynaja rozpakowywac wtedy na pewno cos znajdziesz dla siebie, ja zwykle przychodze dzien przed dostawa i zdarza sie ze juz wypakowuja worki :-) sama widzisz jak mi sie trafilo, mam jeszcze jedna satynowa bluzeczke z krotkim rekawkiem tez za bezcen :-D

ta ostatnia bluzka na zdjeciach jakos dziwnie wyszla, jak ja skoncze to sie ubiore i wtedy fotke wstawie jeszcze raz bo mi sie na zdjeciach ta bluzka nie podoba a jak ubiore to inaczej wyglada.

Kasikz muszę sobie takim po jakimś sklepie pojeździć i potestować :-)

Pati a myślałaś o własnej działalności?

wiesz zrobienie jednego swetra to okolo 2 tygodnie minimum a kosz samego materialu jakies 50 zł minimum (zalezy od rodzaju wloczki) wiec sama policz czy to sie oplaca? kto kupi swetr za kupe kasy?
na ile bys wycenila taka prace? bo ja szczerze nie wiem... kiedys zrobila piekny bieznik na zyczenie znajomej z drogiego kordonka nablyszczanego, bieznik byl z kawalkow kwiatkow okolo 60 kwiatkow w kazdym z nich trzebabylo zaszyc po dwie nitki a przy blyszczacych nitkach nie jest to latwe bo sie wyslizguja wiec sie napracowalam, jak podalam cene 40 euro (bylo to w irlandii, kurs zl wtedy byl nieco pnad 3 zl wiec wychodzilo 120zł) za nici dalam 30zł i dziewczyna ktora wczesniej zamowila bieznik wiedzac ile pracy to bedzie kosztowac stwierdzila "za drogo" i go nie wziela.. mam opory zeby robic takie rzeczy na zamowienie bo ludzie nie sa swiadomi ile pracy kosztuje zrobienie czegos recznie i tego nie doceniaja... a poza tym boje sie ze bym sie zrazila po dluzszym czasie

Pati no tak... O tym nie pomyślałam... Ale za to mając taki talent możesz robić bardzo oryginalne prezenty :-)

wiem, szczegolnie dla malych dziewczynek :-) jak jest okazja to wlasnie w takiej postaci daje prezent bo jeszcze nie bylo tak zeby ktos byl nie zadowolony. tak szczerze to sie oplaca tylko ciuszki dla dzieci robic bo koszt nici to 10zł a takie ciuszki sa bardzo drogie, szczegolnie do chrztu za bolerko 100zl sobie chca na allegro a zrobienie go to jeden dzien bo to takie malutkie i szybko sie robi :-) moze po studiach ale teraz to tylko moje hobby :-)

ups...chyba nie chcacy zagracilam watek...

Ostatnia edycja:
Pati raz nie zawsze ;-)

Przestałam tolerować słone paluszki Lajkonika... :szok: Moje ulubione 2 dni temu mi było po nich niedobrze. Dziś zjadłam kilka sztuk i to samo... :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
:blink: te smaki to sie naokrąglo zminiaja, jednego dnia jesz to drugiego juz ci niesmakuje, ajjj :dry: ciężki żywot mamy :-)

Ja do lupexa tez łaże czasem,bo super ciuszki mozna kupic na wage za bezcen, czasem warto sie wybrac.

Do góry