reklama
K
kobietka22
Gość
Sabrinko- ja trzymam kciuki za Twoje szczesliwe rozwiazanie, żeby szybciutko Ci poszło , już nie mogę się doczekać fotek , Twojego maleństwa:-)
Lilijanna, to sie doprecyzuj - zielone to wiem, ale cos jeszcze wspominalas o wiszacych... Kwestia przygotowania oczywiscie i czasu zeby doszlo, wiec bede sie streszczac, niech tylko wiem co..
Odfajkowalam polozna. Wyniki krzywej cukrowej ok. Maly kopaczek ustawiony w bloczkach startowych, dno macicy w gornej strefie stanow wysokich - miesci sie jeszcze w normie, ale ledwie ledwie. Jesli wyskoczy ponad norme, bedziemy robic scan oceniajacy wielkosc dziecka. Wszystkie wyniki wygladaja dobrze - pytalam czemu w takim razie lekarka z szpitalu tak mnie straszyla czym mogla... "Bo jak oni nie uprzedza o wszelkich mozliwych zagrozeniach, a cos sie zdarzy to ich ludzie pozywaja do sadu." OMG! To lepiej ciezarnej napedzic strachu na wszelki wypadek?? Najwazniejsze ze wszystko wyglada wzorcowo i tak jak powinno byc.
Odfajkowalam polozna. Wyniki krzywej cukrowej ok. Maly kopaczek ustawiony w bloczkach startowych, dno macicy w gornej strefie stanow wysokich - miesci sie jeszcze w normie, ale ledwie ledwie. Jesli wyskoczy ponad norme, bedziemy robic scan oceniajacy wielkosc dziecka. Wszystkie wyniki wygladaja dobrze - pytalam czemu w takim razie lekarka z szpitalu tak mnie straszyla czym mogla... "Bo jak oni nie uprzedza o wszelkich mozliwych zagrozeniach, a cos sie zdarzy to ich ludzie pozywaja do sadu." OMG! To lepiej ciezarnej napedzic strachu na wszelki wypadek?? Najwazniejsze ze wszystko wyglada wzorcowo i tak jak powinno byc.
K
kobietka22
Gość
Kłaczek- super ,że wszystko ok , Ty już niedaleko jeszcze troszkę i meta, masz już wszystko przygotowane?Pewnie niedługo będziesz torbę pakowała, ja się nie mogę doczekać kiedy tu zagoszczę jako przyszła mamusia, ehh to będą czasy:-)
Dziewczyny, po prostu mi ulzylo, glownie w odniesieniu do tej krzywej bo nie bylam pewna jak to poszlo. Ze maly stoi na glowie to wiem bo glowke wymacalam juz dawno w dole, ze jest sporawy to podejrzewam bo beben jest duzy. No, torby jeszcze nie pakuje, ale powoli zbieramy sie do szykowania wszystkiego.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Dzieki dziewczyny :-) Ja tez sie juz nie moge doczekac az spojrze we te male oczeta i ucaluje te sliczne male usteczka
klaczek najwazniejsze ze wszystko jest w porzadku jak do tej pory,no ale faktycznie czasem to oni poradza nastraszyc kobiete w ciazy tylko dlatego zeby sie ich potem po sadach nie ciaglo.No i moje gratki kochana 31tc,superrrrrr a tak z ciekawosci zapytam,gdzie bedziesz rodzila,jest u was szpital czy bedziesz musiala gdzies dojechac dalej??
Ja wlasnie wrocilam ze sklepu i musze wam sie przyznac ze spacerek krokiem slimaczym i to tylko jakies 20minutek,bo sklep praktycznie kolo domu a myslalam ze nie dojde,przy kazdym kroku czulam wlasne krocze
klaczek najwazniejsze ze wszystko jest w porzadku jak do tej pory,no ale faktycznie czasem to oni poradza nastraszyc kobiete w ciazy tylko dlatego zeby sie ich potem po sadach nie ciaglo.No i moje gratki kochana 31tc,superrrrrr a tak z ciekawosci zapytam,gdzie bedziesz rodzila,jest u was szpital czy bedziesz musiala gdzies dojechac dalej??
Ja wlasnie wrocilam ze sklepu i musze wam sie przyznac ze spacerek krokiem slimaczym i to tylko jakies 20minutek,bo sklep praktycznie kolo domu a myslalam ze nie dojde,przy kazdym kroku czulam wlasne krocze
Ssabrinaa, mam do szpitala 20 minut marszu. Mysle ze tu tez bede rodzic bo i gdzie? Calej tej procedury zwiazanej z porodem musze sie dopiero nauczyc, podobnie jak opykac co mi bedzie do szpitala tu potrzebne. No i nie dziw sie ze czujesz krocze - ja tez je juz czuje, normalnie dokucza przy chodzeniu taki tepy bol... Standard - miednica sie rozlazi.
reklama
Podziel się: