reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Emy, SSabrina ogromne kciukasy za to żebyśmy jutro usłyszały dwie radosne nowiny !!! 11.11.11 piękna data na rodzenie, także skupcie się i do dzieła :-)!!!!!!!!!!!!!

reklama
cześć kochane

jak ja nie lubię 10-tego każdego miesiąca tyle rachunków tyle pieniędzy trzeba zapłacić :angry::no::wściekła/y:
Robimy teraz kanapeczki z Kacperkiem z szyneczką i żółtym serem zapiekane w piekarniku chociaż się najem czegoś co lubię.
Wczoraj Kacperkowi kazałam kończyć granie na komputerze nie posłuchał wiec za trzecim razem proszenia sama mu go wyłączyłam i poiwedziałam że jutro (dzisiaj) nie będzie miał wg komputera mały tak się wzburzył że rzucił sie na mnie z nerwami:szok: nie wiedziałam co mam robić pierwszy raz "podniósł na mnie rękę" i uderzył mnie w brzuch:-( łzy mi popłynęły on chyba oprzytomniał i zaczoł mnie przepraszać i tulić przestraszył się bardzo nie powiem bo ja też usoł zaraz z płaczem ale mówie wam to nie było miłe. Dzisiaj z nim o tym rozmawiałam mówi że go wkurzyłam wytłumaczyłam mu jak umiałam ale przeżyłam szok:zawstydzona/y:

Emy jakie komforty a można wiedziec u ciebie ile taka prywatna kllinika kosztuje??? Jak to coś ci włozył jakas tabletkę tzn ze od bycia u niego powiedział 4 godziny to już????? ŁaŁ jesteśmy z tobą!!!!!!!
Ssabrinko kochana z tobą też!!!!!! czop odszedł to już lada moment może jutro już bedziecie tuliły swoje dzieci ahhh jak fajnie:-D oby szybciutko poród przebiegł

Ewelinka, przykro mi slysze ze Kacper tak agresywnie zareagowa, mam nadzieję, ze zrozumiał błąd i więcej tak nie zrobi.

za poród płacimy ok 150$, nie wiem ile teraz w PL dolar stoi ale to będzie ok 500zł plus za jedna dobe z posilkami placi się ok 100zł

moj doktorek tez wezmie gdzies 100$ (300zł)
oczywiscie stawki za cc są wyższe, ale i tak nie tak straszne, a usługi na wysokim poziomie..

z ta tabletka to mi mąż powiedzial, bo on taki ginekolog amator, wszystko musi podejżeć ;-)
ja wiedzialam tylko, ze mamy ciut cos tam naciąć ze względu tez na te zrosty
wlasnie zaczęły mnie męczyc skurcze, trzymajcie kciuki, zeby nie przeszły

Jestem od rana na posterunku, normalnie czekam, ciężko mi wysiedzieć :-p

Emy, Ssabrinaa - trzymam kciuki :tak:
Kłaczek - super, że cukry w porządku :tak: Dzisiaj wieczorem się określę jak uśpię Adę, bo kaskę mam odłożoną już ;-)

O polnocy przyszly silne skurcze. Pojechaliśmy do szpitala. Mimo akcji porodowej główka nie chciała opasc i serducho małego biło nierówno i dochodziło do 170. Lekaz powiedział ze to musi być przez pępowinę. Miałam cesarke, Jasin urodził sie o 2.30. Niestety był owiniety pępowina i wymeczony skurczami. Jest w inkubatorze, ma problemy z oddychaniem. Jeszcze go nie widziałam, robią mu badania. Prosimy o modlitwę za nasza kruszynke
Maly ma krew w plucach, daja mu 40% szans

Emy - jestem z Wami myślami, trzymam kciuki i modlę się o siłę i zdrówko dla Janka :-( Emy idź do Niego jak to tylko będzie możliwe, choć wiem, że CC, ale bądź przy Nim, mów do Niego, niech wie, że jesteś.

Martusionek - dzięki jeszcze raz za informacje.

Ostatnia edycja:
reklama
Emy - wszystkie rozpakowane są z Wami i modlą się: Angelka, Ewcia3004, EwelinaK26, Ewelina28, GosiaLew, Just79, Kaira24, She, Vjolka, Wiolka, Zjola - wszytskie trzymają kciuki za Was.

Do góry