poroniona84
Fanka BB :)
EwelinaK szczerze powiedziawszy od kilku tyg przestałam czytać co mi tam w suwaczku wymyślają Podczytywałam wcześniej suwaczki dziewczyn bardziej zaawansowanych żeby wiedzieć co mnie będzie czekało, a teraz chyba mi się znudziło. Co do tych ruchów nie ma szans żebym była w stanie je liczyć- raz że mam dziecię niezwykle leniwe które większość dnia przesypia, dwa że mam te łożysko z przodu które bardzo amortyzuje mi odczucia, więc delikatniejszych ruchów pewnie nie czuję, tylko konkretne wygibasy i kopniaki które czuć pod ręką i widać na skórze, trzy jeszcze śmigam do pracy więc większość dnia skupiam się na robocie i nie mam czasu rozłożyć się wygodnie na krześle i liczyć Nie mogę pojąć jak ciężarne są w stanie wyczuć ułożenie dziecka w macicy i jak rozpoznają czy dziecko wygina sie pupką, czy naciska główką, czy uderzyło rączką czy nóżką U mnie wszystko zlewa się w jedną masę i nie mam pojęcia co tam się może dziać jak już się dzieje ;-)
Co do zgagi spróbuj Gaviscon o ile jeszcze nie próbowałaś ;-)
kłaczek faktycznie 3 dychy na suwaku Ci stuknęły nie wiedzieć kiedy Wydaje mi się, że o swoim wykresie naleśnikowym pisałaś w zeszłym tygodniu. Zagięcie czasoprzestrzeni normalnie
Co do zgagi spróbuj Gaviscon o ile jeszcze nie próbowałaś ;-)
kłaczek faktycznie 3 dychy na suwaku Ci stuknęły nie wiedzieć kiedy Wydaje mi się, że o swoim wykresie naleśnikowym pisałaś w zeszłym tygodniu. Zagięcie czasoprzestrzeni normalnie