reklama
tialana
Fanka BB :)
Oj to dla mnie już za dużo, ze mnie niejadek się zrobił w ciąży, poza rzodkiewką nie mam na nic apetytu
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Emy dobrze ze sie lepiej czujesz,oby tak dalej :-)
kasia Twoja Agatka wyglada uroczo,super pamiatka :-)
jankesowa poszedl glosik ;-):-)
kasia Twoja Agatka wyglada uroczo,super pamiatka :-)
jankesowa poszedl glosik ;-):-)
Tialana, chcialabym tak byc niejadkiem... Blizej mi do odkurzacza. Moglabym zrec na okraglo, zaczely za mna "chodzic" slodycze i to namolnie. Z racji posiadanej juz nadwagi nie moge sobie pozwalac na popuszczanie zachciankom, ale... wrrr... Stad serek wiejski z warzywami, chrupkie pieczywo... A moglabym tabliczke czekolady jak kromke chleba.
karolcia81
czekam na szczęście.....
dziewczyny...u mnie chyba ok..to znaczy po plamieniu ani śladu...znowu czysty, bielutki śluz....nie wiem co to było....ale mam nadzieje, że jakby się miało stać coś złego to by sie tak nie zatrzymało...zresztą moje doświadczenie mówi mi, ze jak coś się zaczyna dziać...to wszelkie plamienia i krwawienia tylko nabierają na sile....chyba, że wyleżałam i się zaczopowało...oj lepiej już nie gdybam...
jutro o 12.00 wizyta....i mam nadzieje, że tylko wielka radość...bardzo się boje...
jutro o 12.00 wizyta....i mam nadzieje, że tylko wielka radość...bardzo się boje...
Annas81
Karolciu kochana zobaczysz wszystko będzie dobrze, te wszystkie plamienia mogą tez być przez leki. Śliczny już Twój fasolek, a wiesz, że ja w 13t6d dowiedziałam się, ze będę miała synka:-) Trzymam kciuki za wizytę.
Kłaczku też bylam odkurzacz, ale mocno nie tyłam,tzn tak zwyczajnie 11,5 na plusie w dniu porodu, ja z tych szczęściar, które wychodzily ze szpitala w starych spodniach, ale przeciez to nie kilogramy lub ich brak są ważne tylko szkrabki
Dziewczynki głaski w brzuszki, suwaczki jak zwykle mkną aż miło
ILONKO26 nie wiem jak moglam to przegapić, GRATULUJE z całego serca. Kochana tak bardzo Ci kibicowałam, Igusia śliczna, wzruszyłam sie aż. Buziaki kochane!
Kłaczku też bylam odkurzacz, ale mocno nie tyłam,tzn tak zwyczajnie 11,5 na plusie w dniu porodu, ja z tych szczęściar, które wychodzily ze szpitala w starych spodniach, ale przeciez to nie kilogramy lub ich brak są ważne tylko szkrabki
Dziewczynki głaski w brzuszki, suwaczki jak zwykle mkną aż miło
ILONKO26 nie wiem jak moglam to przegapić, GRATULUJE z całego serca. Kochana tak bardzo Ci kibicowałam, Igusia śliczna, wzruszyłam sie aż. Buziaki kochane!
Ostatnia edycja:
tialana
Kłaczku ja po zabiegu w lipcu dosyć sporo przytyłam a teraz nie mam apetytu i mimo że się zaokrąglam to waga zamiast w gorę zeszła w dół o 1kg ale nie martwię się tym na razie bo mam spore zapasy z których korzystamy z maleństwem no i jem warzywa i owoce więc witaminki też nam dostarczam ;-)
Karolcia81 powodzenia na wizycie, trzymam za Was kciuki
Karolcia81 powodzenia na wizycie, trzymam za Was kciuki
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
karolcia kochana powodzenia dzisiaj na wizycie &&&&&&&&&&& i na pewno wszystko bedzie w porzadku a dzieciatko zdrowo sobie rosnie ;-) Czekamy na wiesci po
reklama
Podziel się: