Klaczek - bardzo sie ciesze, ze test Pappa dobrze wyszedl. Na pewno jestes spokojniejsza
. Zycze Ci zeby te dni do skanu szybciutko zlecialy!
Ilonka - biedna jestes z tym remontem. Mam nadzieje, ze Ty nic przy nim nie robisz i sie oszczedzasz? Caluski w brzuszek dla Igusi :-)
Karolcia81 - witaj kochna, cudne wiesci
. Teraz bardzo mocno zaciskam kciuki zeby wszystko bylo dobrze przez nastepne 8 miesiecy.
Agniesia82 - witaj, dawno Cie tu nie widzialam. Jak sie miewa Hania?
Zjola - super, ze mialas udany urlop. Wklej jakies fotki jak znajdziesz chwilke. Pozdrawiam:-)
U nas ogolnie wszystko w porzadku. Ze spaniem Eli jest juz troche lepiej. Nadal ma lepsze i gorsze noce ale gdzies od 2-ej to juz 2.5 -3h przespi i potem zje i znowu 2-3h snu. Niestety nadal ma ten katarek ale lekarka osluchala ja w zeszly wtorek i na szczescie poza tym nic jej nie dolega. Mnie zostalo jeszcze do zrzucenia 2kg do przedporodowej wagi (mialam ok 11.5kg na plusie pod koniec ciazy) wiec nie jest zle. Tylko brzuszek sie jeszcze nie wchlonal do konca. Staram sie cwiczyc zeby przyspieszyc zanikanie tego bebenka i mam nadzieje, ze sie go wkrotce pozbede.Dostalam wreszcie wyniki z ostatniej sesji egzaminacyjnej - egzamin z czerwca zdany z czego bardzo sie ciesze! Zostaly jescze 2 do zakonczenia studiow. Teraz sie staram zmobilizowac do rozpoczecia nauki do grudniowej sesji, teoretycznie dzis powinnam zaczac, zobaczymy;-)
Mam pytanie do bardziej doswiadczonych Mamus - czy Was tez bolaly sutki przez pierwsze tygodnie przy kazdym karmieniu? U mnie piersi sa caly czas straznie wrazliwe i pobolewaja przy kazdym dotyku. Natomiast jak Ela zaczyna ssac to ten pierwszy moment jest tak bolesny, ze trudno wytrzymac. Czy to sie ma szanse poprawic?
Zalaczam nowe zdjecia Eli.
Pozdrowienia dla wszystkich!