a_gala
Fanka BB :)
Dziewczyny, co do wózków, to ja cały czas robię wywiad wśród moich koleżanek i zbieram coraz to nowe informacje. I tak np. zawsze wszyscy chwalili pompowane koła, że wytrzymałe, że bardziej wygodne dla dziecka itp. itd. okazuje się, że niekoniecznie, po pierwsze są dużo cięższe od piankowych, a po drugie dość często zdarza się przebicie dętki, zwłaszcza jak się dużo spaceruje po lesie (moja szwagierka przez pół roku chyba z 4 razy była wymieniać dętkę i to w maxi cosi mura właśnie). Ja się zdecyduję na koła piankowa, moja koleżanka ma teutonię właśnie na piankach i bardzo sobie chwali, a większość czasu spaceruje po lesie i wiejskich dróżkach, przez roku czasu nic się nie wydarzyło, a stelaż jest odczuwalnie lżejszy. Inni znajomi z kolei mają mutsy 4rider na pompowanych kołach i też właśnie narzekają, ze wózek jest ciężki. co do cech wspólnych to wszyscy polecają aby zwracać uwagę na skórzaną rączkę, wielkość kół (większe są lepsze na nasze polskie wyboje) no i oczywiście ciężar wózka, zwłaszcza jak się go będzie często przewozić w aucie czy wnosić do domu po schodach.
Ja póki co jestem wstępnie zdecydowana na mutsy 4rider lub teutonię be you oczywiście oba wózki na piankowych kołach.
Ja póki co jestem wstępnie zdecydowana na mutsy 4rider lub teutonię be you oczywiście oba wózki na piankowych kołach.