Oj, Cati, niespodzianka byla pierwszorzedna. Jeszcze z tydzien sie z nia oswajalam.
Wiesz... USG w tych czasach robilo sie w razie jakichs podejrzen, a tu tetno bylo slicznie nalozone i jedynym sygnalem ze moze byc dwupak, bylo dno macicy za wczesnie za wysoko. Ano...
reklama
a_gala
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny :-)
Melduję się z opóźnieniem po długim weekendzie, u nas wszystko ok, choć pomału mój odmienny stan zaczyna mi doskwierać, zwłaszcza bólem pleców no i wiecznymi zaparciami, z którymi prowadzę walkę od początku ciąży....
Magnusik daj znac jak dostaniesz pakę z poscielą z firmy mamo-tato, tez chce zamowic od nich caly komplet (bez lozeczka)
Lili trzymam mocno kciuki za pozytywnego teściora :-)
Melduję się z opóźnieniem po długim weekendzie, u nas wszystko ok, choć pomału mój odmienny stan zaczyna mi doskwierać, zwłaszcza bólem pleców no i wiecznymi zaparciami, z którymi prowadzę walkę od początku ciąży....
Magnusik daj znac jak dostaniesz pakę z poscielą z firmy mamo-tato, tez chce zamowic od nich caly komplet (bez lozeczka)
Lili trzymam mocno kciuki za pozytywnego teściora :-)
Ostatnia edycja:
a_gala
a_gala paka przyszła wczoraj i wszystko jest piękne nie rozpakowywałam jeszcze wszystkiego bo narazie nie mam gdzie układać, ale za jakiś tydzień półtora może mam nadzieję, że zabiorę się za pranie
...czyli warto od nich kupować? a na jaki wzór i kolor sie zdecydowałaś?
czyli widzę, że są różne opinie pewnie co organizm to inaczejilonka26 ja biofer brałam długo 3x dziennie i nic mi się hemoglobina nie podnosiła. Dopiero na tardyferonie jest ok, a tak cały czas anemia. Biofer ma dużo mniej żelaza
Pochwal się pościelą
Kłaczek mój mąż co przejdę z pokoju do pokoju to lepi się do mojego brzucha, cały czas go głaszcze, całuje i gada do niego oszalał chłopina, ale pozytywnie z czego i ja się cieszę
Karollcia no pewnie, że chłopu daj szansę, bo w końcu miłość nie wybiera
udało mi się wygrac aukcję z dresikiem dla małej
ŚLICZNY DRESIK DLA DZIEWCZYNKI R. NEW BORN (1754996962) - Aukcje internetowe Allegro
myślę że warto kupiłam cały zestaw taki MAMO-TATO pościel 15-el Miś z serduszkiem w brązie do łóżeczka 60x120cm - Szyfon - MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka na zmianę kupiłam taką pościel MAMO-TATO pościel 3-el Przyjaciele w kremie do łóżeczka 60x120cm - MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka a tak poza tym to jeszcze kocyk, okrycie kąpielowe, przewijak, pokrowce na przewijak, prześcieradło na zmianę, pieluchy tetrowe i to chyba wsio
ilonka a dresik śliczny
ilonka a dresik śliczny
a_gala
magnusik też na poczatku sie zatanawialam sie nad tym samym kompletem tylko, chyba zamowie w bieli, ze wzgledu na biala falbane i baldachim, ktory pozniej bedzie pasowal do innej zmiany poscieli. a kocyk i okrycie kapielowe tez od nich? jesli tak, to jak z jakoscia, porzadne sa i grube?
kocyk i okrycie nie są grube, ale jakościowe bardzo dobre. Grubszy kocyk planuję kupić do wózka dopóki śpiworek nie będzie potrzebny, a okrycie kąpielowe na zmianę i zwykłe ręczniki to chyba w ikei zakupię. Kupiłam u nich okrycie bo jest duże 100 cmx 100 cm a gdzieś czytałam że lepsze są te większe, na dłużej starczą. A np w lidlu będzie teraz okrycie ale 75cmx75 cm
reklama
Emy
ilonka, sliczny dresik... ah, jednak zakupy ciuszków dla dziewczynek są duuużo przyjemniejsze
magnusik, posciel piękna.. tez ją oglądałam. Ja narazie się wstrzymuję z kupnem, bo nie mamy łożeczka, moze pozyczymy od rodziny. Siostra męza ma łóżeczko drewniane, ale bujane, szczerze wolalabym normalne na dłuzej wystarczy... zobaczymy... najwyzej je wezmiemy a pozniej kupi się cos większego
za to po ostatnich naszych rozmowach forumowych o butelkach, kupiłam cały zestaw
MEGA ZESTAW DO KARMIENIA PIERSIĄ TOMMEE TIPPEE 565 (1751262350) - Aukcje internetowe Allegro
dodatkowo u tego samego sprzedawcy kupilam 10 pieluch tetrowych, nożyczki, grzebien, szczoteczkę, termometr, gruszkę i dodatkowo jedną większa butelkę... zeby zmniejszyc koszt dostawy
Lili, to do soboty!!! trzymam kciuki
magnusik, posciel piękna.. tez ją oglądałam. Ja narazie się wstrzymuję z kupnem, bo nie mamy łożeczka, moze pozyczymy od rodziny. Siostra męza ma łóżeczko drewniane, ale bujane, szczerze wolalabym normalne na dłuzej wystarczy... zobaczymy... najwyzej je wezmiemy a pozniej kupi się cos większego
za to po ostatnich naszych rozmowach forumowych o butelkach, kupiłam cały zestaw
MEGA ZESTAW DO KARMIENIA PIERSIĄ TOMMEE TIPPEE 565 (1751262350) - Aukcje internetowe Allegro
dodatkowo u tego samego sprzedawcy kupilam 10 pieluch tetrowych, nożyczki, grzebien, szczoteczkę, termometr, gruszkę i dodatkowo jedną większa butelkę... zeby zmniejszyc koszt dostawy
Lili, to do soboty!!! trzymam kciuki
Podziel się: