reklama
agamati1
Fanka BB :)
Cati - GRATULUJĘ!!! ELŻBIETKA JEST ŚLICZNA!!!
wiolka_1982
Cati - mała jest przecudowna
Emy
Cati!!!!!!!! Ale szybko się uwinęłaś... a mialam się pytać gdzie się podziewsz ;-)
Sliczna jest po prostu!!!!
Niech rośnie zdrowo
Sliczna jest po prostu!!!!
Niech rośnie zdrowo
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej dziewczyny :-)
Cati moje GRATULACJE,slicznotka ta Twoja kruszynka,i jak sie slicznie usmiecha,zdrowka zycze dla obu dziewczyn :-)
a_gala i ilonka super zakupy porobilyscie :-)
U mnie bez zmian,wlasciwie to ostatnio nie mam weny do pisania.Moj A. dzisiaj ostatni dzien w pracy i urlop a potem to nie wiem on planuje pojechac do swojego brata na pare dni Ja to zostane w domciu mam pare spraw do zalatwienia a i na dostawe czekam a i inna sprawa ze ze szwagrem to my nie na najlepszych falach nadajemy ehh wiec sobie wole tym razem odpuscic wyjazd no ale po 22 sierpnia bo wtedy mam wizyte to pojedziemy na pare dni do znajomych wiec jakas mala taka odskocznie od rzeczywistosci i domu bede miala
Milego dnia babeczki ;-)
Cati moje GRATULACJE,slicznotka ta Twoja kruszynka,i jak sie slicznie usmiecha,zdrowka zycze dla obu dziewczyn :-)
a_gala i ilonka super zakupy porobilyscie :-)
U mnie bez zmian,wlasciwie to ostatnio nie mam weny do pisania.Moj A. dzisiaj ostatni dzien w pracy i urlop a potem to nie wiem on planuje pojechac do swojego brata na pare dni Ja to zostane w domciu mam pare spraw do zalatwienia a i na dostawe czekam a i inna sprawa ze ze szwagrem to my nie na najlepszych falach nadajemy ehh wiec sobie wole tym razem odpuscic wyjazd no ale po 22 sierpnia bo wtedy mam wizyte to pojedziemy na pare dni do znajomych wiec jakas mala taka odskocznie od rzeczywistosci i domu bede miala
Milego dnia babeczki ;-)
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Cati, moje gratulacje! Niech Elżunia zdrowo rośnie ;-) Jest śliczna*
reklama
muszę się wam pochwalić właśnie kurier przyniósł mi łóżeczko z materacykiem pospisywałam co już mam z ciuszków, czego brakuje. Wczoraj w rosmmanie zakupiłam pampersy newborn bo w promocji były i podkłady do przewijania. Zakupiłam też wczoraj świetny zestaw na allegro ( 2 kombinezonki zimowe są ) za rozsądną cenę, bo jak patrzę w sklepach na ceny że jedna bluza czy swterek na 56-62 kosztuje ok 50 zł., cieplejszy pajacyk z 45 to słabo mi się robi.
ŚLICZNY CHLOPCZYK JESIEŃ-ZIMA *0*3*6*M (1764987326) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżeczko Radek szuflada 3 kolory Miś + GPK AMAL II (1742925865) - Aukcje internetowe Allegro
łóżeczko zakupiłam bukowe, bo wszędzie kobietki piszą że lepsze niż sosnowe bo twardsze itd Jeszcze czekam na wielką pakę ze strony MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka
ŚLICZNY CHLOPCZYK JESIEŃ-ZIMA *0*3*6*M (1764987326) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżeczko Radek szuflada 3 kolory Miś + GPK AMAL II (1742925865) - Aukcje internetowe Allegro
łóżeczko zakupiłam bukowe, bo wszędzie kobietki piszą że lepsze niż sosnowe bo twardsze itd Jeszcze czekam na wielką pakę ze strony MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka
Podziel się: