witaj
kahaka !!! dla twoich Aniołków
[*]
Emy ja ci już chyba pisałam, że mam małą łazienkę ( chyba 1.75mX1.80m ) i mam dużą kabinę prysznicową z brodzikiem 90x90 cm. Wielkie lustro wklejone w ścianę, pralkę, wiszącą szafkę, mały zlew i kosz na bieliznę i jest ok. Wanna by się nie sprawdziła moim zdaniem, bo zabrałaby za dużo powierzchni, a te malutkie wanny są o kant d*** szczególnie, że my do małych ludzi nie należymy ( ja 178 cm, mąż 182 i 100 kg wagi). W takiej małej człowiek nawet komfortu z kąpieli nie odczuwa. Ja od czasu leczenia zapaleń pochwy, czyli jakieś 7 lat się nie kąpałam, biorę tylko prysznic
ilonka26 sliczny brzuszek i super że wizyta ok
no i mała już nie taka mała
ja też po wizycie, mój mały to kolos
27.06 ważył 734 g a dziś 1617 g. Zawsze mieliśmy tydzien do tyłu wg USG, a dziś byliśmy tydzień do przodu
Mamusia tyje ( 80 kg czyli 12 kg na plus) to i synuś przybiera ładnie
Ale z dobrych wieści to wsio, bo szyjka zaczyna szwankować. Ostatnio miała 4,5 cm i trzymała na całej długości, a dziś ma 4,1 cm a trzyma tylko 2,2 cm Mam mniej łazić, dużo leżeć, kompletnie nic w domu nie robić, nic nie nosić, mam zwiększoną dawkę magnezu, nospa i luteina przez 2 tyg. No i 16 sierpnia usg w 4D
się już doczekać nie mogę.
I mówiłam temu mojemu jełopowi że chciałam pochodzić w poniedziałek po sklepach co by powybierać rzeczy, bo w każdej chwili coś się może stać i wykrakałam...
i teraz ruszę się na jakieś zakupy pewnie dopiero pod koniec sierpnia... zła jestem i tyle