reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Witajcie kochane!
Dziś byłam na "nieplanowanej" wizycie, bo w nocy "wypłynęło" ze mnie coś żółtawo-brunatnego....
A potem więcej się nie pojawiło...
Pan doktor (inny niż ten mój i chyba teraz ON zostanie moim) wszystko dokładnie obejrzał, wysłuchał, udzielił odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania i... żeby profilaktycznie kazał brać Duphaston 3x1, no i duuuuuużo leżeć.....

reklama
oj widze, że od wczoraj smutnawo na tym wątku :/

Cati współczuje przeżyć, ale dzidzia już duża i teoretycznie jesteś w 35tc więc trzymam kciuki, żeby maleństwo wytrzymało jeszcze w brzuszku minimum 3 tygodnie

Vjolka leż słońce i bierz duphaston, no i staraj sie nie stresować, będzie dobrze!!!

kłaczek gratuluje ruchów, ja tez pierwsze poczułam około 15-16tc, ale mój gin mnie wyśmiał bo twierdził, że to niemożliwe. A ja tam twierdze, że były smerania małej, w prawdzie nie takie jak po 20tc, ale były :)

magnusik
przytulasek

Emy gratuluję 6 kwadracika :)

a_gala gratuluję pierwszego zakupu :) zobaczysz jak teraz cię to wciągnie :)

proszę o kciuki, bo dzwonił do nas mechanik i mamy po miesiącu czasu do odebrania nasz samochód :wściekła/y: mam nadzieje, że już na dobre do nas trafi, bo jutro mam wizytę u gina, a w ogóle na reszcie by sie ruszyły roboty w domu

kłaczek ale ja nie mówię, ze nie tylko mój ginekolog nie wierzy w takie ruchy :)

a_gala tymi zakupami się nam chyba nie chwaliłaś :)

udało się, samochód odebrany :-D, oby do końca roku zechciał łaskawie jeszcze pojeździć, bo w przyszłym roku kupujemy nowe, bo tu już się nie opłaca kasy wciskać

Dziewczynki ale Wam mkną te suwaczki!!!!!!!!!!
Ja też w ciąży z Tomkiem czułam ruchy w 16 t.c i gin mnie wyśmiała a ja wiem swoje ,ze to był tomek bo właśnie z lewej strony były pierwsze ruchy!!!

Cati głowa do góry dzidziuś jest duży i da radę. W tamtym roku moja bratowa urodziła w grudniu w 34t.c chłopca rośnie zdrowo i rozwija się swoim tępemu miał być taki jak mój Tomek.

kłaczku a ja wchodziłam na taką stronę bo tam dodatkowo są filmiki z USG i sobie oglądałam:
15 tydzień ciąży - KALENDARZ CIĄŻY • CIĄŻA FILMY USG • FORUM • mamusie 15 tyg.

No wiem - lekarz cos nie za bardzo douczony, czy co?
Fajnie ze autko na chodzie!
a co lekarz to inna opinia, ale babą nie jest to nie dowierza, że u niektórych kobiet może to wszystko być szybciej

martusionek a mi się wydaje, że suwaczek w miejscu stoi :) chciałabym już wrzesień

zastanawiam się nad łóżeczkiem, co myślicie o takim:

http://allegro.pl/lozeczko-lozeczka-baby-boo-opuszczany-bok-materac-i1725621046.html

no i jak się zapatrujecie na karuzele na łóżeczko?? kiedy kupić najlepiej?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry