reklama
a_gala
Fanka BB :)
Kłaczku ja takie delikatne łaskotanie czułam już 3 tyg temu i to przy pierwszej ciąży, a wiadomo, że w kolejnych ruchy dziecka czuje sie wcześniej...
Ja jeszcze w klimacie zakupowym... Kiedys już pisałam, że na 100% będziemy kupować nianie z monitorem oddechu ANgelcare, pomału szukam odpowiedniej oferty i wpadłam na promocję tego zestawu. Do niani z monitorem dodają jeszcze kosz na brudne pieluchy http://www.angelcare.info.pl/angelcare-captiva.html Wydaje mi się, że taki kosz może być całkiem przydatny...
Ja jeszcze w klimacie zakupowym... Kiedys już pisałam, że na 100% będziemy kupować nianie z monitorem oddechu ANgelcare, pomału szukam odpowiedniej oferty i wpadłam na promocję tego zestawu. Do niani z monitorem dodają jeszcze kosz na brudne pieluchy http://www.angelcare.info.pl/angelcare-captiva.html Wydaje mi się, że taki kosz może być całkiem przydatny...
Ostatnia edycja:
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
klaczku Ja pamietam jak pierwszy raz poczulam mojego szkrabika to tez nie moglam w to uwierzyc no ale przez kolejne dni sie powtarzaly ruchy wiec juz bylo spoko i Ja poczulam ruchy pierwszy raz kolo 16tc no ale jest to niesamowite i bardzo wruszajacy moment :-)
A_gala, mamy nianie bez monitora, taka z Fisher Price. Mysle ze to bardzo przydatne urzadzonko, zwlaszcza w dwukondygnacyjnym mieszkaniu.
Ssabrinaa, to jest przedziki moment. Poryczalam sie uswiadomiwszy sobie ze to Jajko.
Ssabrinaa, to jest przedziki moment. Poryczalam sie uswiadomiwszy sobie ze to Jajko.
a_gala
kłaczku mi chodziło o ten kosz na brudne pieluchy, bo o tym, że niania jest przydatna i niezbędna to jestem przekonana na 100%
Emy
Cati, współczuję przeżyc, mam nadzieję, że jeszcze kilka tygodni wytrzymacie w dwupaku...
Niech juz ten wózek przywiozą, bo faktycznie szybciej urodzisz niz wózek dostaniesz
a_gala, no pewnie ze się przyda, tez myslę o kupnie fajnego kosza z pokrywką.
Chcialabym jeszcze kupic kosz na brudną bieliznę małego, nawet taki prosty składany
kłaczku jeszcze raz gratki!
A ja witam sie z wami juz na szóstym kwadraciku!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-) Nie mogłam się doczekać.......
Dotarly do mnie ciuszki, ktore zamawialam na allegro, CUDNE!!! Ja chcę więcej!!!
Zamowilam oczywiscie więcej ale będą docierac do mnie stopniowo... razem ze znajomymi...
Niech juz ten wózek przywiozą, bo faktycznie szybciej urodzisz niz wózek dostaniesz
a_gala, no pewnie ze się przyda, tez myslę o kupnie fajnego kosza z pokrywką.
Chcialabym jeszcze kupic kosz na brudną bieliznę małego, nawet taki prosty składany
kłaczku jeszcze raz gratki!
A ja witam sie z wami juz na szóstym kwadraciku!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-) Nie mogłam się doczekać.......
Dotarly do mnie ciuszki, ktore zamawialam na allegro, CUDNE!!! Ja chcę więcej!!!
Zamowilam oczywiscie więcej ale będą docierac do mnie stopniowo... razem ze znajomymi...
Ostatnia edycja:
Emy, pogratulowac szostego okienka! Cudnie Ci to idzie. I ubranka docieraja, jak fajnie... U nas tez co chwile cos do szafy dziecia przybywa, tylko szafy jeszcze nie ma. O, pomysl na kosz na brudne ubranka, to jest dobra mysl!
reklama
a_gala
Emy już widziałam na cpp twój 6-ty kwadracik :-) czyli wychodzi na to, że ja właśnie wkroczyłam w ten najdłuższy miesiąc...ufff ;-)
Ale mi się dzisiaj dzidzia rozbrykała, jakąś godzinkę temu chyna przez 30 minut szalała w brzuszku :-) chyba czuła, że właśnie oglądam dla niej pościel do łóżeczka i inne fajne gadżety....
A mnie tak korcą te zakupy, najchętniej to już bym kupiła łóżeczko i pościel, ale wszyscy powtarzją, że jeszcze czas...wstrzymuję się do 5 sierpnia, bo tego dnia mamy połówkowe i może uda się na 100% potwierdzić płeć naszej kruszyny... wtedy to dopiero zakupki pójdą w ruch ;-)
EDIT: no i nie wytrzymałam...
właśnie przed sekundą zakupiłam ZESTAW PIELEGNACYJNY tommee tippee --- NOWY MODEL- (1726060781) - Aukcje internetowe Allegro i dwie butelki tommee tippee (150ml i 260ml) u tego samego sprzedawcy
Ale mi się dzisiaj dzidzia rozbrykała, jakąś godzinkę temu chyna przez 30 minut szalała w brzuszku :-) chyba czuła, że właśnie oglądam dla niej pościel do łóżeczka i inne fajne gadżety....
A mnie tak korcą te zakupy, najchętniej to już bym kupiła łóżeczko i pościel, ale wszyscy powtarzją, że jeszcze czas...wstrzymuję się do 5 sierpnia, bo tego dnia mamy połówkowe i może uda się na 100% potwierdzić płeć naszej kruszyny... wtedy to dopiero zakupki pójdą w ruch ;-)
EDIT: no i nie wytrzymałam...
Ostatnia edycja:
Podziel się: