Ssabrinaa ja tam spokojnie z nim już gadać nie będę dość mam. CO on myśli że zrobił swoje i już?? niby się opiekuje, martwi się, ale jak zaczynam mu mowić o jakiś noworodkowych gadżetach, imieniu dla Małego itd to się wścieka. Mówi że sama wsio wybiorę, a ja bym chciała by uczestniczył w tym wszystkim. Wczoraj przykro mi było jak w sklepie popatrzyłam na parę gdzie przyszły tatuś sam sprawdzał wszystkie funkcje wózka i w ogóle a mój się rozjerzał chwilę pojeździł i nudno mu się w takim sklepie zrobiło. Ehhhh faceci.....
Emy mura4 nie wydaje się być tak bardzo ciężka, choć duża jest. Ja to bym gondolkę kupiła choćby dla samego kręgosłupa dziecka, co by sobie leżało spokojnie wygodnie. Czasem aż mnie wykręca jak widzę noworodki w fotelikach przez kilka godzin na mieście, to samo ma się do spacerówek. Rehabilitanci zalecają najwcześniej kłaść w spacerówkę ok 4 miesiąca i to zależy od rozwoju dziecka. No ale mura naprawdę jest fajowa
Emy mura4 nie wydaje się być tak bardzo ciężka, choć duża jest. Ja to bym gondolkę kupiła choćby dla samego kręgosłupa dziecka, co by sobie leżało spokojnie wygodnie. Czasem aż mnie wykręca jak widzę noworodki w fotelikach przez kilka godzin na mieście, to samo ma się do spacerówek. Rehabilitanci zalecają najwcześniej kłaść w spacerówkę ok 4 miesiąca i to zależy od rozwoju dziecka. No ale mura naprawdę jest fajowa