ilonka, nie ma co się stresowac jedzeniem, fakt ze jem mniej słodyczy nie znaczy wcale ze nie przytyję jeszcze ze 30kg do konca ciazy.
Poza tym teraz to mozemy sobie gdybac, moja przyjaciółka jak byla w ciązy psychicznie nastawiala się, ze kilka miesiecy po porodzie intensywny aerobik i nie wiadomo co, a mały z niej wyssał wszystko co mógł, tak ze dziewczyna z rozmiaru 38 przed ciążą skonczyła na 34
Wydaje mi się, ze organizm je to co potrzebuje i zadna krzywda mu się nie dzieje, jak nie zje dziennej porcji warzyw, czy mięsa.
magnusik ta moja faza na pomidory to tak jak twoja z pietruszką, widocznie jest w nich cos czego nam brakuje.
Miłych zakupów!
Ah
ilonka, super wyniki! oby tak dalej. Ja odebralam swojego coombsa, negatywny. Ucieszylam sie, bo jestem pewna ze nikt mi nie raczyl podac immunoglobiny po porodzie blizniaków, choc twierdzą inaczej, bo ja tego nie mialam uszczególnionego w fakturze to raz a dwa nikt mi nie dawal nic domiesniowo. Czyli mielismy szczescie w nieszczesciu, moze bąble tez mialy Rh- jak ja
karolcia, zjola- miejsca ci u nas dostatek! i grzane!!! nasze ciążowe pupcie sięgają takich rozmiarów, że kazda z nas przynajmniej ma zagrzane z 1,5 miejsca
a_gala witaj "wielki brzuchu"
gdzie się podziewasz?
Sabrina- buziaki! co tam na listopadówkach??? Jakos mi dnia brakuje zeby nadązyc za calą listopadową produkcją, ale pamiętam.... wpadnę obiecuję
Dziewczynki, ja dzis na 18 wizyta. Trzymajcie kciuki. Młody od dwóch dni nie szaleje, góra kopnie mnie 3 razy i tyle, nie wiem czy jemu tez upaly doskwierają. Mam nadzieję, ze jest ok
Dzis rano mial wpasc hydraulik z elektrykiem, bo łazienkę mamy robic, I CO? i nic, nie przyszli, osiwiec mozna z takimi fachowcami... a ja cholercia specjalnie chaty nie sprzątalam, bo po co jak w poniedzialek się wybrudzi... mieszkanie zastępcze mamy nagrane na kilka dni.. wypadaloby się uwinąć. I wogóle wypadaloby skonczyc zanim się ramadan zacznie, bo wtedy to juz nikt sie nie ruszy, czyli musielibysmy odłożyc łazienkę do wrzesnia, niby ok, niby jest jeszcze czas, tylko brzuch będzie większy, i takie robienie wszystkiego na ostatnią chwilę...
Oh wygadalam się
Buziaki!
Odezwę się po wizycie, myslę czy moze zabrac aparat i zrobic zdjęcie z usg, bo moj gin ma to ustrojstwo co drukuje zepsute więc jedyna opcja to cyknąć zdjęcie monitoru
cholercia, i jeszcze jedno, czy ten suwak juz mi tak zostanie na tym piątym miesiącu?????? juz tam tak siedzi od kiedy się zaczął 17tc!!! A tu juz 22tc minął!
ilonkapomóż proszę!!! kiedy ci sie to cudo przestawilo na 6m-c?