A_gala, wez sie nie spinaj. Mnie przy pierwszym dziecku juz w 3 miesiacu brzuszek sie pokazal, a przy bliznietach w 6 jeszcze nie bardzo go bylo widac. I co? Pod koniec ciazy brzuch "nadrobil", ale nie bylam ogolnie rozwalona, jakis taki zwarty byl. I dzieciary jak dzwony! Bable wazyly 2,950 i 2,700kg, wszystko bylo cacy, urodzily sie o czasie i po 10 pkt. No, mnie ubylo 10kg, ale to akurat jak dla mnie przydatne. Pierwszy wazyl 4,350, pod koniec ciazy toczylam sie jak kulawa beczka.
reklama
tak piszesz, bo mojego nie widziałaś, za raz wrzucę swoje z 22tc:O, kurcze... Ale Cie wydelo!
Ssabrina bardzo zgrabniutki brzuszek no i malutko przybrałaś, ja już mam na plusie 10kg ale jem co dzień słodkości, więc pewnie stąd ta waga
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
ilonka super brzuszek i nie widac tych kilogramow A waga sie nie przejmuj z nia bedziemy walczyc juz jak sie nasze maluszki pojawia po drugiej stronie brzuszka :-) No a Ja musze sie przyznac ze bardzo zadko jem jakies slodycze,sporadycznie zjem loda jak sa upaly albo czasem zjem batonika kit-kata czy jakas mala paczuszke chipsow i to wszystko nie ciagnie mnie do slodkiego wiec nie objadam sie nimi :-)
dzieki za komplement
dzieki za komplement
EwelinaK26
Fanka BB :)
piękne te wasze brzuszki niech lokatorzy mają się zdrowo!!!! to ja jestem w 10tyg a mam taki brzuch jak wy w 22 ale najważniejsze aby dziecko było ok a później będziemy się martwiły kg
karolciu33 będzie dobrze
karolciu33 będzie dobrze
wagą na prawdę się nie przejmuję, z resztą z każdego kg się cieszę bo wmawiam sobie, że to znak, że dzidzia ładnie przybiera, a że ja przy okazji to już trudno
Ewelina nam wszystkim się wydaje, że mamy duże brzuchy, a w rzeczywistości nie ma tak źle, są takie jak być powinny, takie geny
Ewelina nam wszystkim się wydaje, że mamy duże brzuchy, a w rzeczywistości nie ma tak źle, są takie jak być powinny, takie geny
brzuszki sliczniutkie prosze wy calowac od e-cioci nie wiem jak to zrobicie ale ma byc i koniec
a wiec moj dziec ma niecale 3 miesiace i body na 86 wiec kolyska by odpadala bardzo wnet
Nad gonilam ale nie wiem kto co pisal..., widze wizyty udane no i super tak ma byc
a wiec moj dziec ma niecale 3 miesiace i body na 86 wiec kolyska by odpadala bardzo wnet
Nad gonilam ale nie wiem kto co pisal..., widze wizyty udane no i super tak ma byc
EwelinaK26
jankesowa witaj ojjj jak ja daaaawno cię "nie widziłam" Gracjan wspaniały brzuszki "wycałowane" hehehe ojj chyba zrezygnuję z tej kołyski ;/ Śliczna ale nie praktyczna Buziole
reklama
EwelinaK26
KOchana nie wiem narazie krwiak którego mam doprowadza mnie do szału leżymy a ja się zamartwiam aby zdrowe było i wszystko ok było
Podziel się: