reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

A_gala, wez sie nie spinaj. Mnie przy pierwszym dziecku juz w 3 miesiacu brzuszek sie pokazal, a przy bliznietach w 6 jeszcze nie bardzo go bylo widac. I co? Pod koniec ciazy brzuch "nadrobil", ale nie bylam ogolnie rozwalona, jakis taki zwarty byl. I dzieciary jak dzwony! Bable wazyly 2,950 i 2,700kg, wszystko bylo cacy, urodzily sie o czasie i po 10 pkt. No, mnie ubylo 10kg, ale to akurat jak dla mnie przydatne. Pierwszy wazyl 4,350, pod koniec ciazy toczylam sie jak kulawa beczka.

reklama
O, kurcze... Ale Cie wydelo!:szok:
tak piszesz, bo mojego nie widziałaś, za raz wrzucę swoje z 22tc:

IMG_0006.jpg

Ssabrina bardzo zgrabniutki brzuszek :) no i malutko przybrałaś, ja już mam na plusie 10kg ale jem co dzień słodkości, więc pewnie stąd ta waga :zawstydzona/y:

ilonka super brzuszek i nie widac tych kilogramow :-D A waga sie nie przejmuj z nia bedziemy walczyc juz jak sie nasze maluszki pojawia po drugiej stronie brzuszka :tak::-) No a Ja musze sie przyznac ze bardzo zadko jem jakies slodycze,sporadycznie zjem loda jak sa upaly albo czasem zjem batonika kit-kata czy jakas mala paczuszke chipsow i to wszystko :tak: nie ciagnie mnie do slodkiego wiec nie objadam sie nimi :-)
dzieki za komplement :zawstydzona/y:

wagą na prawdę się nie przejmuję, z resztą z każdego kg się cieszę bo wmawiam sobie, że to znak, że dzidzia ładnie przybiera, a że ja przy okazji to już trudno :)

Ewelina nam wszystkim się wydaje, że mamy duże brzuchy, a w rzeczywistości nie ma tak źle, są takie jak być powinny, takie geny :)

brzuszki sliczniutkie prosze wy calowac od e-cioci :) nie wiem jak to zrobicie ale ma byc i koniec:)

a wiec moj dziec ma niecale 3 miesiace i body na 86 wiec kolyska by odpadala bardzo wnet

Nad gonilam ale nie wiem kto co pisal..., widze wizyty udane no i super tak ma byc :)

reklama
Do góry