a_gala ja tam mam problemy ze wzrokiem, bo nic nie widzę poza śliczną chudzinką ale spokojnie jak wyskoczy brzucholek do przodu to już nie będzie wątpliwości ja na tym etapie co ty miałam już 88cm w brzucholu a teraz już 101cm
reklama
a_gala oj ty się ciesz kobieto bo nie będziesz miała takich problemów jak ja ja z dnia na dzień mam wrażenie że rosnę i już 12 kg na plusie a całe 3 miechy przede mną, a celulit to mam taki że hohoho i 100 cm w pasie niedługo męża przegonię w obwodzie
karollcia33
Fanka BB :)
hej laseczki
no ja dzis bylam na wizycie i wszystko jest ok
mala zdrowa.ma prawie 2 kg,nic nie ma pepowina plywa wiec narazie nie ma zadnego zagrozenia.
moj gin ma plan poloyzc mnie do szpitala za 5-6 tygodni i wtedy zobaczymy co i jak
on chcialby zebym rodzila w 37 max 38 tygodniu
no ja tez bym tak chciala zobaczymy
a i wg usg jest dwa tygodnie starsza
i gin mowi ze to dobrze ze duza
widze ze trawaja zakupowe szalenstwa.no ja wszystko mam bo przeciezw ubieglym roku kupowalam
teraz to tylko jak cos naprawde mi sie spodoba.
jesli chodzi o lozeczko to u rodzicow mam lozeczko -tapczanik super sprawa.
mialam go u siebie w wawie ale teraz tutaj przewiozlam
tymek spal w nim do prawie 5 lat potem kupilismy mu pietrowe
ale praktyczne i wygodne.
a gala-poweim ci ze spiworek mi osobiscie sie wydaje super sprawa.tymek spal w takich dlugo
wiesz tutaj dziecko sie nie odkryje w nocy.mam pare sztuk takich o roznych grubosciach materialu
mam calkiem cianiutkie i troche grubsze.
a ty to chudzina jestes
no ja dzis bylam na wizycie i wszystko jest ok
mala zdrowa.ma prawie 2 kg,nic nie ma pepowina plywa wiec narazie nie ma zadnego zagrozenia.
moj gin ma plan poloyzc mnie do szpitala za 5-6 tygodni i wtedy zobaczymy co i jak
on chcialby zebym rodzila w 37 max 38 tygodniu
no ja tez bym tak chciala zobaczymy
a i wg usg jest dwa tygodnie starsza
i gin mowi ze to dobrze ze duza
widze ze trawaja zakupowe szalenstwa.no ja wszystko mam bo przeciezw ubieglym roku kupowalam
teraz to tylko jak cos naprawde mi sie spodoba.
jesli chodzi o lozeczko to u rodzicow mam lozeczko -tapczanik super sprawa.
mialam go u siebie w wawie ale teraz tutaj przewiozlam
tymek spal w nim do prawie 5 lat potem kupilismy mu pietrowe
ale praktyczne i wygodne.
a gala-poweim ci ze spiworek mi osobiscie sie wydaje super sprawa.tymek spal w takich dlugo
wiesz tutaj dziecko sie nie odkryje w nocy.mam pare sztuk takich o roznych grubosciach materialu
mam calkiem cianiutkie i troche grubsze.
a ty to chudzina jestes
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej brzuchatki :-)
Troszke nie pisalam,brak czasu Ale juz powoli nadrabiam :-)
a_gala slicznie wygladasz,no i figurke masz swietna,sexi mama z Ciebie ;-)
ilonka26 ja dwa dni temu mierzylam sobie obwod brzuszka i mam teraz 94cm juz,ale mysle ze nie jest to az tak duzo,chyba
karollcia33 super wiesci,najwazniejsze ze mala zdrowo rosnie i na pewno wytrzymacie do tego 37 czy 38 tc, trzymam za was kciukasy
A co do kolyski to mnie sie tez one podobaja ale nie zdecydowalabym sie na taka gdyz moim zdaniem jest nie praktyczna i po paru miesiacach bedzie trzeba Ja wymienic,wiec u mnie na pewno bedzie lozeczko tzn juz mam bo kupilismy okazjonalnie lozeczko na ebay bardzo tanio i w dodatku nowe wiec jestem zadowolona bo jest to nasz pierwszy zakup do maluszka
A to tak dla pochwalenia sie moim pierwszym zakupem
Troszke nie pisalam,brak czasu Ale juz powoli nadrabiam :-)
a_gala slicznie wygladasz,no i figurke masz swietna,sexi mama z Ciebie ;-)
ilonka26 ja dwa dni temu mierzylam sobie obwod brzuszka i mam teraz 94cm juz,ale mysle ze nie jest to az tak duzo,chyba
karollcia33 super wiesci,najwazniejsze ze mala zdrowo rosnie i na pewno wytrzymacie do tego 37 czy 38 tc, trzymam za was kciukasy
A co do kolyski to mnie sie tez one podobaja ale nie zdecydowalabym sie na taka gdyz moim zdaniem jest nie praktyczna i po paru miesiacach bedzie trzeba Ja wymienic,wiec u mnie na pewno bedzie lozeczko tzn juz mam bo kupilismy okazjonalnie lozeczko na ebay bardzo tanio i w dodatku nowe wiec jestem zadowolona bo jest to nasz pierwszy zakup do maluszka
A to tak dla pochwalenia sie moim pierwszym zakupem
karollcia cieszę się, ze wszystko oki i jaka mała jest duża już 2 kg ale to bardzo dobrze
Ssabrina śliczne łóżeczko, my podobne chcemy zamówić ale z żyrafą albo misiem
Byłam na krzywej cukrowej, dla mnie masakra, byłam kuta 3 razy przed wypiciem, 1 godzina po i 2 godziny po :/ po wypiciu było mi bardzo niedobrze i ledwo co dotrzymałam do 1 godziny, później siły i humor już wrócił więc spoko. Da się przeżyć, ale dobrze że już mam to za sobą Szkoda, że zapomniałam cytrynki :/ wyniki w poniedziałek, ale powinno być oki
a mała myślałam, że będzie po takiej dawce szaleć, a ona dzisiaj jest tak spokojna, że aż się martwię :/
Ssabrina śliczne łóżeczko, my podobne chcemy zamówić ale z żyrafą albo misiem
Byłam na krzywej cukrowej, dla mnie masakra, byłam kuta 3 razy przed wypiciem, 1 godzina po i 2 godziny po :/ po wypiciu było mi bardzo niedobrze i ledwo co dotrzymałam do 1 godziny, później siły i humor już wrócił więc spoko. Da się przeżyć, ale dobrze że już mam to za sobą Szkoda, że zapomniałam cytrynki :/ wyniki w poniedziałek, ale powinno być oki
a mała myślałam, że będzie po takiej dawce szaleć, a ona dzisiaj jest tak spokojna, że aż się martwię :/
Cześc dziewuszki
Tak jak piszecie ta kołyska 400zł a na pół roku tylko;/ ale jest taka ładna oczywiscie łóżeczko obowiązkowo choc mój lucyferek nie spał w swoim tylko w moim łózeczku tak jak u ciebie lili i do tej pory to zostało ojjj niedługo będzie odzywczajanie do tej pory wędrowałam usypiłam Kacpra i usnęłam przy nim mój mnie budził szłam do niego w nocy słysze mamo gdzie jestes i tup tup do Kacpra to jest horror poprostu dlatego ta moja kruszynka która jest pod serduszkiem MUSI spać u siebie albo lepiej ja musze byc konsekwentna w tym bo zamiast z mężem z dwójką dzieci będe uziemniona ale to takie fajne uczucie budzic się przy dziecku chyba zamiast Kacpra to ja muszę sie wziąść w garść;-)
No zobaczymy co z ta kołyska zależy od kasiory jak będzie to się skuszę a może ktoś używaną będzie chciał odsprzedać pomyślę do stycznia:-) Dziękuję za podpowiedzi
zle zrozumialas lili chyba bo ada spi w łóżeczku ale po swojej mamie- takim starym. moj tez ma łóżeczko po mnie i mojej siostrze a to głównie dlatego ze te nowe to robią sosnowe a sosnowe drewno jest miekkie i jak dziec zacznie gryźć to zjada farbe albo nawet ma powbijane w dziąsełka drzazgi... (nie koloryzuje wierzcie mi...) jak kupujecie łóżeczka to pytajcie z czego są zrobione, najlepiej dębowe lub bukowe bo to twarde drewno.
a spiworek ja tez mialam dwa i praktycznie nie uzywalam bo moj to malutki byl i te szelki go wkurzaly, no i topił się w nich, dał by rade do niego z glowa cały sie wpakować
a co do akrobacji w łóżeczku... moj zawsze rano jak sie budzi to laduje na brzuchu i dynda nozkami poza łóżeczkiem.... chciałby sie przesunac ale se ne da hihi wtedy dopiero marudzic i mnie budzi
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
a_gala
Fanka BB :)
o qrde, Ssabrinaa, mamy tylko 3 tyg różnicy, a wielkosć naszych brzuchów jest porażająco różna... no ja nie wiem jak to jest... też bym chciała mieć taką fajną piłkę... a dużo już przytyłaś? i ile teraz wazysz?
Dziewczyny a ja Wam dziękuję jeszcze raz za wszystkie komplementy pod moim adresem... z jednej strony to sie cieszę, że mam taki malutki brzuszek, ale z drugiej mam lekki niepokój, że coś jest nie tak... tfu tfu, w końcu półtora tyg. temu byliśmy na wizycie i wszystko jest ok a na wadze jakieś +2kg było od początku ciąży...
Dziewczyny a ja Wam dziękuję jeszcze raz za wszystkie komplementy pod moim adresem... z jednej strony to sie cieszę, że mam taki malutki brzuszek, ale z drugiej mam lekki niepokój, że coś jest nie tak... tfu tfu, w końcu półtora tyg. temu byliśmy na wizycie i wszystko jest ok a na wadze jakieś +2kg było od początku ciąży...
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
a_gala rosnace brzuszki to na prawde jest sprawa indywidualna i kazda kobieta jest inna u mnie na Listopadzie tez sa dziewczyny co praktycznie brzuszka jeszcze nie maja a sa okolo 20tc a nie ktore juz maja takie duze brzuszke ze hoho Ja jak na razie mam na plusie jakies 5,5kg i 2tygodnie temu wazylam 58kg :-) a nie czuje tych 5,5kg jak na razie wiec wiekszosc z tego to jest dzieciatko moje i moj brzuszek a i moj syneczek jest starszy o 5dni :-)
Dzieki dziewczyny za mile komplementy
Dzieki dziewczyny za mile komplementy
Podziel się: