reklama
EwelinaK26
Fanka BB :)
kłaczku ja mojemu mms wysłałam i stwierdził że dziecko jest do niego podobne hehe też bardzo się cieszy i ciagle pisze mi sms czy leżę i że wszystko będzie ok no widzisz już 14 tydzień jeszcze raz gratuluję ziomorodka i niech rośnie zdrowo do 12 stycznia
aniolki to jak ten krwiak ci sie wylał to ty zawału nie dostałaś Boże dobrze że to był krwiak masakra tak codziennie a raczej kilkanaście razy dziennie myślę o tym krwiaku mam nadzieję że na wizycie za 2 tyg tego gówna już nie będzie
Dziękuję Wam z całego serca za odpowiedzi Staram się leżeć ale jak mojego nie ma więc musze wstawac i Kacperkiem się opikować ale tłumaczę mu i pojoł sprytne to moje dziecię i pomaga mi bardzo
Emy to ja też poproszę o książkę chyba masz mojego maila ale jeszcze raz wysyłam ewelina@muneris.eu
Buziole
aniolki to jak ten krwiak ci sie wylał to ty zawału nie dostałaś Boże dobrze że to był krwiak masakra tak codziennie a raczej kilkanaście razy dziennie myślę o tym krwiaku mam nadzieję że na wizycie za 2 tyg tego gówna już nie będzie
Dziękuję Wam z całego serca za odpowiedzi Staram się leżeć ale jak mojego nie ma więc musze wstawac i Kacperkiem się opikować ale tłumaczę mu i pojoł sprytne to moje dziecię i pomaga mi bardzo
Emy to ja też poproszę o książkę chyba masz mojego maila ale jeszcze raz wysyłam ewelina@muneris.eu
Buziole
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
klaczku GRATULACJE udanej wizyty najwazniejsze ze dzieciatko jest zdrowe i wszystko jest w porzadku a i wyglada slicznie na zdjeciu :-) Jeszcze raz gratuluje moja droga :-);-)
kłaczku!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesu jakie Jajko cudaśne i tydzien do przodu jestescie ;-) poglaskac brzus ode mnie i od Olafka ;-)
ewelinko no tak jakby z leksza odchodzilam od zmyslow kazdego plamiacego dnia...przeszlo....kilka tyg pozniej musialam miec operacje wyciecia woreczka zolciowego :-( to dopiero byl masakryczny stres i choc ta ciaza byla najtrudniejsza-wszytsko dobrze sie skonczylo i moj zdrowy łobuziak spi sobie smacznie w lozeczku ;-)
ewelinko no tak jakby z leksza odchodzilam od zmyslow kazdego plamiacego dnia...przeszlo....kilka tyg pozniej musialam miec operacje wyciecia woreczka zolciowego :-( to dopiero byl masakryczny stres i choc ta ciaza byla najtrudniejsza-wszytsko dobrze sie skonczylo i moj zdrowy łobuziak spi sobie smacznie w lozeczku ;-)
karollcia33
klaczku- jajko superciesze sie razem z toba.Cos wchyba wyglada mi na chlopaka
Cati
Klaczku - super wiesci, bardzo se ciesze, ze Jajko ma sie dobrze! I jakie juz duze! Wyobrazam sobie jacy jestescie szczesliwi
reklama
Podziel się: