reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
kłaczku ja mojemu mms wysłałam i stwierdził że dziecko jest do niego podobne hehe też bardzo się cieszy i ciagle pisze mi sms czy leżę i że wszystko będzie ok:) no widzisz już 14 tydzień:) jeszcze raz gratuluję ziomorodka i niech rośnie zdrowo do 12 stycznia:)
aniolki to jak ten krwiak ci sie wylał to ty zawału nie dostałaś Boże dobrze że to był krwiak masakra tak codziennie a raczej kilkanaście razy dziennie myślę o tym krwiaku:( mam nadzieję że na wizycie za 2 tyg tego gówna już nie będzie:(
Dziękuję Wam z całego serca za odpowiedzi:) Staram się leżeć ale jak mojego nie ma więc musze wstawac i Kacperkiem się opikować ale tłumaczę mu i pojoł sprytne to moje dziecię i pomaga mi bardzo:)
Emy to ja też poproszę o książkę chyba masz mojego maila ale jeszcze raz wysyłam ewelina@muneris.eu
Buziole:)

klaczku GRATULACJE udanej wizyty :-D najwazniejsze ze dzieciatko jest zdrowe i wszystko jest w porzadku a i wyglada slicznie na zdjeciu :-) Jeszcze raz gratuluje moja droga :-);-)

kłaczku!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesu jakie Jajko cudaśne :tak: i tydzien do przodu jestescie ;-) poglaskac brzus ode mnie i od Olafka :tak:;-)
ewelinko no tak jakby z leksza odchodzilam od zmyslow kazdego plamiacego dnia...przeszlo....kilka tyg pozniej musialam miec operacje wyciecia woreczka zolciowego :-( to dopiero byl masakryczny stres i choc ta ciaza byla najtrudniejsza-wszytsko dobrze sie skonczylo i moj zdrowy łobuziak spi sobie smacznie w lozeczku ;-):sorry2:

Dzieki! Wariacja istotnie na poziomie ekstremalnym. Dzis mamy dzien na informowanie dziadkow - oj, bedzie sie dzialo. Szalenstwo Jajkowe.

reklama
Do góry