reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Cześć dziewczyny
Wpadam się pochwalić, że mój synek troszke sie pośpieszył i w 37 tygodniu
przyszedł na świat 21.06.2011 Sebastian waga 2800 i 51 cm długi

Moje aniołki:
Olek 10.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010

reklama
kasiawd - ogromne gratulacje!:) Sebastianku rośnij duży i zdrowy!:)

ilonka26
- ja też od początku łykałam Euthyrox, na początku 50 a pod koniec 100. Ale ja już do końca życia będę go łykać podobno:)

Gratuluję udanych wizyt:)

Kasiu gratulacje!!! teraz niech Sebastianek ładnie rośnie :) jak się czujesz??

Wiolka a jak się czułaś z tym euthyroxem? pytam wszystkich dziewczyn po kolei, które zażywają :)

no to teraz, która dziewczyna następna :)

Ilonka ja biore euthyrox od 2008 roku i czuje sie po nim oki
w ciazy bralam dawke 150
a teraz 100
wszystkie diewczynki mocno sciskam i podrawiam nie wiem czy doczytam bo maly sie juz budzi

Wiolka ja znalazłam coś takiego i teściówka też mi tak mówiła:
Po jakim czasie przysługuje mi prawo do zwolnienia lekarskiego? Prawo do zwolnienia lekarskiego ma osoba chora i nie zależy to od okresu zatrudnienia. Decyzję podejmuje lekarz.
Co innego jeśli chodzi o prawo do zasiłku chorobowego. Pracownik nabywa te prawo po 30 dniach podlegania ubezpieczeniu chorobowemu.

reklama
kasiawd GRATULUJE :-D Zdrowia dla Sebastianka,niech rosnie zdrowo :-D
Dziewczyny u mnie ostatnio bylo tak cieplo i duszno,ze na nic nie mialam ochoty ani sily a w nocy to spac nie moge bo taki skwar w pokoju:oo2: no ale na szczescie w nocy burza przyszla i popadalo troche i dzisiaj juz jest o niebo lepiej i mam nadzieje te noc przespac jak male dziecko:-D
A Ja sie juz tak denerwuje dziewczyny w czwartek mam USG polowkowe i nie moge sie juz doczekac zeby zobaczyc moje malenstwo i mam tez nadzieje dowiedziec sie kto tam u mnie zamieszkal i daje mi czadu codziennie :-D Dzieciatko moje ostatnio jest tak bardzo aktywne dziewczyny i jest to takie cudowne :-D
Do dziewczyn w UK ktore juz mialy tutaj robione badanie glukozy,kiedy sie je robi i czy trzeba sie o to upomniec u poloznej czy ona wysyla??Jak to tutaj w UK jest z tym badaniem glukozy?? Dzieki za odpowiedz :tak:
Milego dnia dziewczyny i pozdrowienia dla wszystkich brzuchatek :-D

Do góry