karollcia33
Fanka BB :)
ilonko - pewnie a najwyzej zawsze te male mozna dokupic przeciez teraz wszystko jest w sklepach.
no ja zaraz lece na piknik do przedszkola
no ja zaraz lece na piknik do przedszkola
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kłaczek sukieneczka new born od 0-3 miesięcy mam nadzieje, że nasza królewna się w nią zmieści nawiasem mówiąc ciekawa jestem jak jest z takimi rozmiarówkami 0-3 itd. tzn. na ile wystarczą i czy lepiej np. takie rozmiary brać pod uwagę, czy te pojedyncze w stylu 56,62,68 itd.
gosiu to dobrze wiedzieć, że lepsze te przedziały 0-3 itd. bo znając siebie kupowałabym na rózne rozmiary i mogłoby się okazać, ze wszystko za małe, albo połowa teraz będę o tym pamiętaćWitam
Agniesia ja tu zaglądam czy czasem już urodziłaś a Ty dalej w dwupaku :-) Synusiowi dobrze u mamusi w brzuszku normalnie.
Ilonka ja nie miałam nic na 56, poza jednymi śpiochami, ale one były jakieś i tak większe, w szpitalu miał założone troszkę przyduże ciuszki, ale był i tak zawinięty w becik, mu to nie przeszkadzało. Dokupiłam po powrocie ze szpitala, ale i tak nie dużo, bo większość ponosił tylko 3 tygodnie a Kuba miał 51 cm jak się urodził.
New born to jest na 56 rozmiar, 0-3 to na 62, 3-6 to 68 itd. U nas 0-3 to tak do 3 miesiąca starczyły, ale po przykładzie Alicji i Szymusia to oni już większe ubranka niż mój Kuba mają. Ja lubię rozmiarówkę angielską, tak ja w tesco, bo jest najbardziej rzeczywista, bo wiem, że jak kupię tam 3-6 miesiące to Kuba to założy i ponosi a raz kupiłam rampersa na 68 to okazał się za mały.