Ilonka, sukienka jest sliczna - bezpretensjonalna, slodka i uniwersalna. No i bez wiecznego hallo kitty.
Rozmiar typu first size?
Tymira, mamy jeszcze kopertowa koszulke z napisem "kocham cie, tatusiu" - po polsku - kupilam ja kiedy zaszlam w ciaze po raz pierwszy i ten ciuszek okazal sie potem ciezkim kamieniem.
Alicja, kluseczek duzy jest - 2 miesiace i juz przykrecane raczki?? Ladnie mu sie rosnie!
A ja zrobilam wczoraj remanent w dzieciecym balaganiku...
Oj, mamy tego troche, zwlaszcza ze za pierwszym razem kupowalam pod katem zimy, za drugim pod katem lata. Mamy spiworek do fotelika samochodowgo, gruby i cieply, mamy dwa kombinezoniki zimowe (mniejszy i wiekszy), dwa lekkie kombinezony na maluszka, takie z uszkami, udajace misia, dwa cieple spiworki domowe, z tym ze jeden ma odpinane rekawki a drugi jest bez rekawkow, dwa ubranka polarowe typu bluza i spodnie, troche koszulek kopertowych, jedne spioszki, duzo pajacykow (mniejsze i wieksze), ze dwa rampersy, jakies spodenki, jakies welurowe pajacyki, polspiochy (nie wiem jak zakladac dziecku na gole cialko welurek, ale mniejsza o to), kilka par skarpetek, dwie zimowe czapeczki, jedne rekawiczki, jedne niedrapki, kilka czapeczek bawelnianych... Kurcze, nawet nie wiedzialam ze tyle tego, w Polsce sa jeszcze bodziaki, ale z krotkim rekawkiem - na lato byly kupowane, w grudniu. No i mamy lezaczek, wanienke i fotelik do auta.