reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Agniesia moj tez strasznie ucieka prze detektorem w szpitalu na obchodzie u dziewczyn raz dwa polozne znalazly tetno dzieci a u mnie to normalnie i po kilka minut trwalo :-) taki niegrzeczny ten moj Bączek :-)
Kaira hehe z mojego małego tez bedzie nie zly charakternik zwlaszcza jak urodzi sie spod znaku barana bo my z P to baranki :-) i jak mm dobrze jej robi to chociaz jestes spokojniejsza juz nie mowiac o Lence :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kobietki :-)

Wiolka- witaj z powrotem, super, ze juz jestescie w domku :tak:
Ilonka - swietnie, ze wizyta sie udala i moglas zobaczyc kropka! Co do zastrzykow to domyslam sie, ze przyjemne to nie jest ale na pewno dasz rade. Zycze powodzenia.
Annas - ciesze sie, ze wyniki dobre i gratuluje pomalowanego pokoiku:-)
Alicja - super, ze jestes z powrotem i wszystko jest w porzadku.
Jankesowa - zabraniam takiego negatywnego myslenia, tak nie wolno :no: Wszystko bedzie dobrze i juz niedlugo bedziesz miala syneczka przy sobie po tej stronie brzuszka :tak:
Kaira - super, ze juz jest lepiej i Lenka zadowolona i spokojniejsza, to najwazniejsze:-D. Dzieki temu mam nadzieje, ze Ty rowniez zdolasz troche odpoczac. Pozdrawiam.

U mnie wszystko w porzadku, chociaz zmeczenie nie opuszcza mnie przez caly tydzien. Po powrocie z pracy glownie spie i w mieszkaniu nic nie ogarniete :zawstydzona/y: Dobrze, ze chociaz moj B zawsze cos ugotuje bo ja jakos nie mam sily. Fakt, ze ostatni tydzien byl ciezki bo siedzialam w pracy po ponad 10h. Mam nadzieje, ze sie cos poprawi wkrotce. W pon mam zamiar powiedziec u mnie w zespole, ze jestem w ciazy bo jeszcze nic nie wiedza.
Dzis po przespaniu ponad 12h, wreszcie wypoczeta i zadowolona pojechalam na pierwsze zakupy ciazowe bo powoli przestaje sie miescic w swoje ubrania. Kupilam 2 sukienki (bo uwielbiam sukienki) i 3 bluzki ale nie bylo spodni w moim rozmiarze. Wszystko wielkie. Musze chyba zamowic przez internet chociaz ja lubie wszystkiego dotknac i przymierzyc zanim kupie.

Milego wieczoru wszystkim zycze:-)

Cześć dziewczyny!!
Gratuluje udanych wizyt i rosnących bąbelków, witam wszystkei nowe słoneczka, których nie przywitałam jeszcze.
Dawno nie pisałam ,a le czytam was cały czas. U nas wszystko w porządku kawaler rośnie w środę ważył 440 gram, serduszko zdrowe. Szyjka też trzyma, ale mimo wszystko jestem umówiona z lekarką na 28 tydzień na pobyt w szpitalu i sterydy na rozwój płuc, w razie czego. Ciuszki zaczęłyśmy z Kinia przynosić z piwnicy i przebierać, bardzo jej się podoba i najchtniej by codziennie w kartonach porządkowała i oglądała.
Pozdrawiam wszyskie
Kaira dziękuję za pamięć.

Moje aniołki:
Olek 10.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010

hej dziewczyny ja tylko na chwilke i z góry porzepraszam że tylko o sobie
ale czuję się strasznie źle.
W sobotę poszłam z małym do sklepu i tam oblał mnie zimny pot. nawet pani do mnie podeszła i spytała sie czy wszystko ok.
Jakoś doszliśmy do domu.Ale cały czas leżałam.W niedziele też.Cały czas mnie mdli,w głowie mi się kręci juz nie wiem co mam robić.
Dziś musiałam wstać i zaprowadzić małego do przedszkola ale ledwo zyje.
Chyba za wcześnie się cieszyłam że wszytskie dolegliwości mi mineły.
Mam nadzieje że to przejdze.

kasiawd - super, że wszystko ok i przyjemności w szykowaniu ciuszków, to badanie ostatnie to już połówkowe było? Zobacz już 23tc za chwilę się skończy, ale bomba! :)
Karollcia33 - mnie dopadły mdłości kilka dni nawet bodajże w 7 m-cu jakoś :) Odpoczywaj.
Alicja, Katkaa - jak tam?

Pozdrawiam wszystkie brzuszki.

Hej dziewczynki :-)
Kasia nie dziwie sie Kini ja tez moge Baczka ciuszki ogladac bez przerwy dzisiaj ostatnia partia sie pierze a jutro prasowanko :-)
Karollcia wspolczuje mdlosci lez kochana jak najwiecej
Lila dzisiaj ide do gina wiec sie dowiem co ze mna 3 majcie mocno kciuki Maly tak napiera mi w pecherz że czasami wytrzymac nie moge i tak sie rusza po brzuchu ze mam wrazenie ze zaraz mi wyjdzie ktoras strona :-)

karolcia ty to bys tak dobrze chciala ja zygalam jak kot do 16 tygodnia i do teraz czasem mnie jeszcze mdli :eek:
alicja ajj ta koncoweczka ja mam we wtorek wizyte :tak:
kasiawd ciuszki to najwspanialsze co moze byc :) super ze u was ok
cati mieszkaniem sie kobieto nie przejmuj

U nas dzis sloneczko swieci chlodzik jest ale prawie wiosna... zoladek cos mnie boli:zawstydzona/y: nie wiem czy maly mi dusi czy co ... dzis mam lenia poszlam na zakupy a teraz leze bo sil brak na cokolwiek:happy:

Cześć
Tak lili to było usg połówkowe ale w 21 miałam teraz tylko echo serduszka, leci ten czas.
Alicja ja zamierzam w maju poprać ubranka, ale prasować nie lbię i nie zazdroszczę wcale.
Jankesowa ale Twój suwaczek mknie do przeodu pamiętam jak pisałaś na cpp o pozytywnym teście a tu juz końcówka.
Pozdrawiam

Moje aniołki:
Olek 10.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010

reklama
Do góry