reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Hej kobietki!

Melduje się... i nadal nic się nie dzieje..a ja wpadam w depresje... nie wiem już co mam ze sobą zrobić!!! A na KTG pewnie nic nie wyjdzie...

Tak sobie myślę że może Amelka czeka na 24:) Bo u nas w rodzinie 26 lutego 2009 urodziła się Asia moja siostrzenica, 25 lutego 2010 urodziła się Martynka moja bratanica:) Więc może ona czeka żeby teraz był 24:)

Heh...

Hej dziewczyny witam się poniedziałkowo!!!!!

Kaira Lenka jest prześliczna:-)

ANNAS81 brzusio super i jaki zgrabniutki:-) mam pytanie czy czymś smarujesz że nie masz rostępów

Jankesowa zobaczysz poradzisz sobie a brzusio śliczny

Ola ale ten czas szybko leci Juluś już ma 2 miesiące:-)

Karolciu jeszcze trochę i nim się obejrzysz mdłości przejdą a suwaczek ci szybko mknie:-)

Ja w wczoraj byłam u teściów na kawie i wróciliśmy późno i padłam jak kawka ja chcę wioooosnę macie jakiś sposób by tą zimę jakoś przegonić bo jak dzisiaj zobaczyłam rano termometr to mnie ciarki przeszły:-D

Ostatnia edycja:
Ewelinko piękny synuś :-) i jak się świetnie do zdjęcia ustawił!

Annas super brzusio. Bardzo zgrabny.

Ilonko moje ogromne gratulację. Życzę wszystkiego dobrego.

Wiola nie stresuj się, bo to nie potrzebne. Niby zawsze mówią że do 42tc to norma. Choć wiem że pewnie każda minuta w oczekiwaniu na spotkanie z cudeńskiem ciągnie się niemiłosiernie.

Pozdrawiam Was wszystkie.

dzięki dziewczyny za komplementy:) Uwielbiam swój brzus, bo to przecież domek mojego synusia... a najbardziej lubię jak mi chodzi we wszystkie strony.
Aneczka 2 razy dziennie smaruje perfekta mama i tyle. Tak naprawdę to nastawiam się na rozstępy, bo moja mama miała wielkie. Na razie nie mam, a jak będą potem, to trudno, oby gorszych problemów nie było;-)
Wiola jak tam?
Ewelina super zdjęcie, dopiero teraz zobaczyłam, bo jakos tamta strona mi umknęła. A wiesz, ze mój synus dał się sfotografować w 21tc, a potem zawsze się chował i chociaż lekarz zawsze mi przełącza na 4d to nie wiem jak wygląda mój skarbek.

dziewczyny bylam u lekarza gp to jest lekarz ogolny i powiedzialam jej o tym iz na usg nic nie bylo widac, a ona mi powiedziala ze mam sie przygotowac do poronienia.Jestem zdruzgotana i juz nie mam sily.

Hej kobietki!

Melduje się po KTG, które nie wykazało żadnych skurczy. Ale serduszko ładnie pracuje, więc póki co czekamy dalej. W środę w szpitalu kolejna KTG. Mój doktor mówił do małej żeby się w środę urodziła bo wujek ma dyżur w szpitalu:) Może posłucha!!!

Annas81 - śliczny brzusio:) Ja mam niewiele większy:)

aga2323 - jejku nie wiem czemu Ci lekarze tak straszą...nie badała, nie widziała, a takie diagnozy stawia. SZOK! Musisz wierzyć!!!

reklama
Do góry