reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Hej
Wiola wiem jak to jest, bo tez mam zakaz. No ale u Ciebie to już wskazana mała molestacja:)
Aneczka ja od początku czułam, ze chłopiec i no i na razie (od 14t) ciągle chłopiec. Było mi to zupełnie obojętne, ale takie przeczucie chłopcowe miałam. A u mnie śnieg nie pada, świeci piękne słoneczko, ale wielki mróz. Nawet na spacer nie pójdę, bo ten kaszel okropny mam ciagle.
Jankesowa no to z Ciebie gapa:) Pocieszę się, ze ja zawsze taka i to niezależnie czy w ciąży, czy nie..:wściekła/y: Często mamy z tego powodu lekkie kłopoty, ale mój kochany jakoś to rozwiązuje.
Dzięki dziewczynki za wsparcie, też mam ogromna nadzieję, ze następna wizyta rozwieje wszystkie wątpliwości i z moim kochanym serduszkiem będzie wszystko dobrze. Moj synuś jest już ułożony główkowo, od wczoraj jakoś tak niemrawo się rusza, niby często tylko tak lekko.. Czy to już ten okres gdzie ma mniej miejsca? Cieszę się, ze te wizyty będę miała tak często i jeszcze KTG, bo jakaś niespokojna jestem.
Ściskam

aneczkab u mnie od momentu testu ciążowego był Julek:0) nawet test odrazu podpisany

hej ciężaróweczki moje kochane:)

wiolka z sikaniem normalka choc ja to chyba ilosciowo sporo sikalam ale tez duzo pilam:)
a w ogole to nie wiem co Ty tu jeszcze robisz:)

alicja
jak czuejsz zbliżając się do mety? :)

Jankesowa jak twoje rozstępy? przybylo czy się zatrzymalo?ja mam nawet pod kolanami

buziam:) wszystkie zwłaszcza nie wymienione:)

Ola jakas masakra mnie ogarnela ze sobie nie poradze ze Malemu zrobie krzywde jak go myc przewijac ubierac no masakra jakas i spisuje czego mi jeszcze brakuje wiec troszkę rzeczy zostało do kupienia głownie apteka i kosmetyki :-)

Ola jakas masakra mnie ogarnela ze sobie nie poradze ze Malemu zrobie krzywde jak go myc przewijac ubierac no masakra jakas i spisuje czego mi jeszcze brakuje wiec troszkę rzeczy zostało do kupienia głownie apteka i kosmetyki :-)

Alicja, dasz radę, też tak panikowałam, a to wszystko nie aż takie skomplikowane. Ja w szpitalu panikę siałam jak pieluchę miała zmienić, bałam się że mu krzywdę zrobię, ale to nie tak prosto. Potem już szło lepiej. Kąpiele też nie są trudne, dobrze jest jak masz możliwość żeby ktoś Ci pokazał, chyba że chodziłaś na SR. Więcej trudności zajmuje poznanie tego co taki czlowieczek chce.

Wiem że najważniejsze żeby maluszek był zdrowy ale tak jakoś się dziwnie czuję może dlatego że u nas ja miałam jeszcze 2 siostry a teraz same chłopaki i bardzo bym chciała żeby babcia była wreszcie babcią a nie tylko żoną dziadka;-):-)

wiolka molestuj twojego ile wejdzie aż będzie miło;-):-D:-D

Alicja na pewno sobie poradzisz

Ewelinka a w którym tygodniu ginka wam pozwoliła na sex bo ja już też zapomniałam jak to jest:szok:

Ostatnia edycja:
aneczka ja siedzialam w poczekalni i imie dla dziewczynki wymyslalam a wiedzialam ze chlopak bedzie a co tam bedzie drugie to moze sie trafi wazne ze zdrowy i juz go kocham nad zycie
alicja ja dzis tez o tym myslalam jak ja sie tym szkrabem zajme jak przewine jak do cyca dostawie....:szok::eek: i doznalam szoku ze nic nie umiem.
ola jutro cykne fotke to wstawie moja zebre z jednej strony gorzej a z jednej lepiej niby wydaje mi sie ze przystopowaly troche ale do 40tc jeszcze kawal wiec wsio przede mna
annas moj wypycha sie w dwoch miejscach glownie i to po ukosie :rofl2: mama nadzieje ze ulozony jest prawidlowo

Lekarz dziecicy meza przyjal dwa szwy wyciagnal a dwa zostawil bo za gleboka rana i by sie rozeszlo. Wszzystkie formalnosci z autem udalo sie zalatwic. Kupilam leginsy w koncu ostatnio dalam za nie 20zl a teraz zmienili nazwe sklepu na ciazowy:confused2: i juz 55zl:szok:, stanik do karmienia kupilam. Zostaly mi tylko kosmetyki ktore na przyszly tydzien kupuje i sprawdze czego mi brak jeszcze.

kOBIETY A CO TO SEX?? jak to sie robi w ogole?? my tez mozemy ale jakos nam nie idzie... niby po 37tyg mam zamiar zaczac:tak: Ja siebie nie poznaja zawsze kobitka z temperamentem a teraz abstynent i celibat nie chce mi sie

jankesowa juz nie taki kawal:) a mi w 26 rozmnożyły się chyba:)
alicja dasz sobie radę.ja w szpitalu jak pierwszy raz pieluche zmienialam czulam sie dziwnie!(a mam 7letnią siostre wiec nei tak dawno w sumie zmienialam) ale powiem ci ze naprawde wszytsko robi się intuicyjnie.kąpanie tez po swojemu go trzymamy i dajemy radę.z M kąpiemy razem,ale samej tez mi się zdarzalo jak np obsikal się porządnie w ciągu dnia:) obcinanie pazurków pierwsze bylo ciezkie ze wzgledu na strach na takich malych tygodniowych paluszkach a teraz już luz:)

co do seksu ja zawsze bardzo lubilam ! w ciazy mialam ochotę ,ale tez byl post:( dopiero akcja wyganianie Julka:p a teraz dalej post...bo nie mam ochoty:( nie wiem co mi się stało!chyba jak widzę siebie w lustrze to mnie blokuje...a M tez się nie rwie...przerażona jestem tym bo czuję,że nasze życie zanika

sex... hmmm... kiedy to było? chyba 1 lutego 2010 r., kiedy to powstała Daria :sorry::sorry:

jeja... ale Wam suwaczki mkną do przodu :szok::szok:

reklama
ola napisalam ci ze sie zatrzymaly (chyba sie w lusterku dwno nie widzialam):szok: teraz zobaczylam i dola podlapalam bo wygladam jak zebra pasiasta :eek: tragedia.... jedna strona by mogla byc ta lewa ale prawa to siedziec i plakac...

To widze ze my tu wszystkie jakies anty sexualne czy jak :eek::sorry:

Do góry