reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Wiola może będziesz miała tak jak ja cisza przed burzą a potem, ale nie martw się na pewno zdążą Ci podać antybiotyk bo wiem, że się tego obawiasz, ale to naprawdę już nie długo!!!!

Ewelina28 - super wieści, bardzo się cieszę.
Annas - trzymam kciuki by kolejna wizyta wyeliminowała wszelkie wątpliwości
Aneczkab - jutro zadzwonię do niej, bo kumpela nie dała znaku

wiola nie dziwie sie ze tuptasz tak malo zostalo a kazdy dzien pewnie jak longer
aneczka wstydliwa to moze dziewczynka bo moj jajkami to na kazdej wizycie swieci :-D

Boozzze co na wywijalam bylam pewna ze maz na kontrole w czwartek a to mialo byc w srode:eek: zaden chirurg nie przyjmuje a tu szwy do wyciagnia chyba mialy byc dobrze ze w recepcji mila pani i zalatwila ze dzieciecy chirurg go przyjmie (jeszcze przez telefon sie klocilam ze napewno w czwartek:confused2:) w ciazy cos wszystko myle i zapominam.:crazy:

Hej babeczki !!!!!

Czy u was też dzisiaj sypie snieg bo u mnie biało że ho ho

wiola jeszcze trochę i będziesz tulić swojego szkraba:-)

Dziewczyny mam pytanie czy zdarzyło wam się będąc w ciąży że bardzo chciałyście mieć dziewczynkę lub miałyście przeczucia że będzie dziewczynka a później okazuje się że jest chłopiec. Bo ja się boję że tak może byc:sorry:

Hej babeczki !!!!!
Dziewczyny mam pytanie czy zdarzyło wam się będąc w ciąży że bardzo chciałyście mieć dziewczynkę lub miałyście przeczucia że będzie dziewczynka a później okazuje się że jest chłopiec. Bo ja się boję że tak może byc:sorry:

A nawet, jak tak, by się stało...to czy to coś zmienia? Ważne, by zdrowiutkie było ;-)

Aneczka ja mialam caly czas przeczucie ze bedzie chlopak w 20tc wyszla dziewczynka 26 i w 34 tc ze chlopak ale tak jak napisala ewelina najwazniejsze zeby bylo zdrowe jak u mnie sie okaze ze jednak dziewczynka to tez bede sie strasznie cieszyc bo plec dla mnie nie jest wazna no i bedzie miala duuuuzo rzeczy niebieskich bo moja ciocia wszystko prawie niebieskie kupuje :-D ja sie straam neutralne hehehhe :-)

Hej dziewczynki!

Melduje się.

Dziewczyny ja to chyba jestem przewrażliwiona na punkcie tych moich sików... Mała tak ciśnie na pęcherz, że ciągle mam wrażenie że siku mi się chce... a jak już wejdę do łazienki to niewiele tego czasem leci..też tak miałyście???

Chyba dziś zmolestuje mojego K może coś się ruszy... powiem Wam szczerze że już nawet nie pamiętam jak to jest, bo mieliśmy zakaz od początku ciąży...

Miłego dzionka

reklama
Wiolka, ja też zapomniałam co to...sex? :-|, początkowo był zakaz od ginki, a teraz kiedy możemy, to jakoś tak nie po drodze...i ja nie mam ochoty, może to strach, sama nie wiem...

Do góry