reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Lilli i dzisiaj też jestem:-) chyba mój synek punktualny będzie. Ale może to lepiej dziewczyny bo czuję się fatalnie ledwo widzę na oczy ta moja choroba coraz bardziej się pogłębia i boję się ,o ja jak kiedyś chorowałam to nie zawsze było lekko , kończyło się antybiotykiem i ciągnęło 3 tygodnie, ja nawet ledwo oddycha więc jak mam przeć jakby co?

Mam już dość!!!!

Miłego dnia!!!

Olu Julek przecudny, można by go schrupać !!!

:)
jankesowa ty powinnas dostać po d..... za te głupoty co wpisujesz. Nawet te co 50 kg ważą to też maja brzuch i czują się wielorybami. ja w ciaży przekroczyłam magiczną cyfrę 113 a teraz znów jest 98.A brzuch mój wyglada fatalnie jest troszkę obwisły i ma mnóstwo rozstępów i mam to gdzieś!!! A wszyscy mi mówią że bardzo dobrze wyglądam po ciązy.Ze tylko pozazdroscić. JA zawsze duzo ważyłam ale nigdy mi nic nie zwisało to dlatego mi ciężko to zaakceptowac .Zacznę sie ruszac i cwiczyc to schudnę.
Martusionku całą ciążę się stresowałaś że urodzisz przedwcześnem a teraz to przenosisz chyba:p
Lili to ja jestem jeszcze młodsza jeszcze mam 26 mam nadzieję ze jest ktoś młodszy:d
KAsiuwd-Wiedziałam że będzie córeczka:)Poprostu to czułam. Suwak pięknie mknie
Po tylu stratach moich synków tez udało mi się z córeczką
Ewitko- to będzie ci łatwiej z łożka wstawać:) Będzie wszystko ok
Aniołki biedactwo może już dziś będze po wszystkim i Olafek będzie już z Wami
Miłego dnia życze

ola sliczny Juleczek:-) zakochalam sie, dobrzej to ujelas ja tez ogladam czasem zŁ i nawet mnie to krecilo, jak on ogladal sam to dostaje szalu (tyle ze moge ogladac takie normalne facet baba) a nie 2 laski np to zalu dostaje jak takie oglada a potem moze podczas sexu mysli o nich :-:)wściekła/y: choc jedna mnie rozumie

kaira chyba bywaja dni takiego dola bo jakos mi przeszlo:-) za szczupla nigdy sie nie uwazalam to wiadomo teraz mam pewnie z 92 jutro sie oakze na wizycie

no to uwaga ja mam 21 lat:-):-):cool2: i kto fiknie??:-p

Wczoraj kolega Ł kazal mnie przeprosic ze on zartowal z tym laskami (darl sie ze Ł z jakas laska sie spotyka co za idiot dobrze ze nie slyszalam calosci), Ł podrpany wrocil bo sie bili:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam z rana, czuję się niespecjalnie bo nie spałam całą noc:zawstydzona/y: Jestem już zmęczona ciążą. Mam niemal wszystkie objawy przedporodowe. Wczoraj cały dzień bóle miesiączkowe i bóle krzyża. Wyszłam do sklepu, to nie miałam siły chodzić. Wróciłam do domu to nie miałam siły nic robić. Sama męczarnia, zamiast radości oczekiwania:dry: Gdybym chociaż czuła się dobrze fizycznie, to bym coś porobiła. A tak to bóle i doły. Pozdrawiam Was wszystkie, jak coś się zacznie dziać, to dam znać. Muszę coś wymyślić by odwrócić myśli.

dziękuję dziewczynki za pochwały Julunia.właśnie leży sobie na macie i wydaje dźwięki agu... ale te dzieci szybko się rozwijają

Martusionek co tu jeszcze robisz?:p moze seksu za mało:)

Jankesowa no ja tez bym się wkurzyła jakby beze mnie oglądał:p ale ja to na drugie imię zazdrośnica mieć powinnam hihi

Jezynko Ty z Martusionkiem to rozpocznijcie w końcu ten wyścig na porodówe:) ja urodzilam 39 i 3:)
kochana już naprawde za momencik utulisz skarb.dasz radę zobaczysz:) i zatęsknisz za brzuszkiem

Kochane!!kiedy ja Was nadrobię????tęskno mi za Wami bardzo, ale na razie nie mam czasu na nic opócz mojego synia.jak te nasze mamuśki to robią, że mają czas na zaglądanie na forum.może to kwestia zorganizowania sobie czasu.ja na razie mam z tym problem:(wybaczcie i dajcie szansę:)
my niestety walczymy dalej z katarem i jeszcze kaszel się pojawił, bo spływa Igorkowi do gardła.w domu jesteśmy dopiero od środy, a już 2 razy lekarza wzywałam.na szczęście w płucach czysto, ale wolę 40 razy zapytać niż raz nie i żałować.
kurdę taka jestem ciekawa co u Was się działo przez te kilkanaście ostatnich dni, ale mały już kwęka więc zaraz jadłodajnię muszę otworzyć;)a mam prawdziwego ssaka.
oto on
P1243464 [].jpg
P1253474 [].jpg
no może później uda mi się zajrzeć, ale ciężka noc za nami, więc nie wiem czy nie będę odsypiać.
buziam wszystkie oczekujące.
powiem tak, poród to "nie je bajka"ale później kocha się na zabój:)coś niesamowitego

Julitka!!!! ale mi się mordka ucieszyła :) no i śliczny jest Igorek bardzo bardzo! buziam mocno

Jankesowa ja już to wrzuciłam na luz:) bo w sumie znamy się dość długo ,ale czasem coś mi odbija i się wkurzam,ze woli inne a nie mnie:)

reklama
Do góry