reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Dziewczyny tyle ze ja nie probowalam nawet z nim na ten temat przez telefon gadac dzownilam w sprawie czesci do auta a tam koledzy darli sie ze wlasnych mysli nie slyszalam:wściekła/y::confused2: kupilam sobie bluzke na poprawe humoru:laugh2:

Brzucholandia

A to specjalnie dla Oli prawa strona ile rozstepow

Ostatnia edycja:
Jankesowa co Ty mi tu mówisz że jesteś gruba!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Masz śliczny brzusio:tak:

a rozstępy- będziesz myśleć po ciąży o nich;-)

Jankesowa no brzusio to przecież super jest. A z reguły to zdjęcia pogrubiają chyba że stosuje się fotomontaż :-D Proszę mi się tu nie dołować. A koledzy z pracy to najwidoczniej prymitywni bardzo są.

Annas na pewno o dekadę mądrzejsze jesteśmy od takich 18 :-) Nie ma co. Bo my mamy też jesteśmy 18 tylko z 12-letnim doświadczeniem.

A w ogóle to widziałam ostatnio fajną koszulkę dla faceta z napisem: Don't google, ask your wife. :-DNo i google napisane tak jak w wyszukiwarce z tymi kolorami i taką czcionką.

Gosiu cały czas było dobre te moje ciśnienie w okolicach 120/70 a dziś 147/95 wiec troche położna powiedziała,że podwyższone i te stopy to mam jak u Szreka.

Jankesowa nie narzekaj jest piękną i atrakcyjną kobieta i twój M to wie , tylko chłopy takie durne lubią sobie zerknąć, popatrzeć zawsze można;-)

Do mnie M dziś powiedział jak się szykowałam na wizytę "Niezła dupcia " a ja zaczęłam się śmiać i mówię "jak szafa 3 drzwiowa" ale wiem,ze schudnę. Będzie lato i będę znowu pływała z m i psem w rzece a co a babcia niech wnuka pilnuje co nie?

Ja tam się nie przejmuję kilogramami:-p:-p

co kilka dni, wieczorkiem zanim pójdę się kąpać wyskakuję na golaska i do K. mówię niezła dupa ze mnie, nie?:-D:-D a jaki ładny mam brzusio:-D:-D

no cóż nie ma innego wyjścia, musi przytaknąć nawet gdyby miał inne zdanie na ten temat:-D:-D:-D
ale na szczęście nie ma- no, spróbowałby tylko:-D:-D:-p

a tak w ogóle, to mam taaaaaaaką ochotę na przytulanki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale niestety abstynencja nakazana...

śmieję się do K. że jak dopadnę Go w maju, to lekarz będzie się na mnie darł, bo zamiast do kontroli przyjdę z fasolką:-D:-D:-D (żarcik)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry