reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Anna i Ewelina słowo stara zarezerwowane jest dla innych roczników! Proszę mi tu konkurencji nie robić! Mleko macie pod nosem i tyle! ;-)

Przepraszam ze nie odpisze kazdej z osobna ale nastroj do niczego. Zawsze ide spac a M patrzy jeszcze na tv.... wczoraj sie przebudzilam a on film erotyczny oglada nie musze mowic co mnie obudzilo :szok::-( i sie podlamalam nigdy tego nie robil a teraz widac zona brzydka gruba to nie ma na co patrzec:confused2:, kiedy patrzelismy razem ale na takie z fabula a on tu jakies dwa lesby ogladal(sory ze wyrazenie), a dzis do niego dzownie zaczynam mowic cos a jakis kolega cos sie drze na ten temat M skonczyl szybko rozmowe i tyle:crazy::-( dola zalapalam, wiem ze jestem brzydka gruba i wszedzie tluszcz mnie obrasta ale jakos nie toleruje takiego czegos o czym on dobrze wie. Ide obiad robic zajrze pozniej

Jankesowa, nie gadaj głupotek! Każda kobieta w ciązy jest ładna i sexi i na pewno mu się nie odwidziało!! Chłop to chłop...zainteresował go film i skońćzyło się jak się skończyło...pogadaj z nim, że Ci to nie odpowiada i będzie git :) Tulę*

Annas ja też w czerwcu kończę 30 :-)

Jankesowa tez wymyśliłaś, że ty gruba i brzydka jesteś, może Twój nasłuchał się w pracy bzdur jakiś i chciał zobaczyć. Nie ma co się dołować tylko porozmawiać z mężem o tym na spokojnie i nie przez telefon.

Martusionek Tomaszkowi dobrze w brzusiu. A jakie ty masz to ciśnienie wysokie?

reklama
Ok już nawet nie wspomnę:) A tak na poważnie to wcale nie uważam się za starą, tylko na ciut starszą od 18, wiec i mądrzejszą, hihi.
Jankesowa dziewczyny maja racje, nasze wyczekiwane i upragnione ciąże powodują, ze jesteśmy bardziej atrakcyjne, a nie grube. A co do filmu to musisz pogadać, na pewno się problem rozwiąże.

Do góry