reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Wykres dobry, prawidłowy. Jakby coś się działo to IP no i obserwować się na razie stawia mi się brzuch i to strasznie. Ogólnie to może wszystko się zdarzyć.
mi to tak naprawdę nie boli może troszkę ale to może tez dla tego,że ja @ miałam obfite mega bolesne i jestem cyborgiem. Dziewczyny ale mam już dość tego latania ciągłego, wiec idę się położyć.
A i przyszła moja pościelka do wózeczka wiec jestem zadowolona.
Pozdrawiam!!!!

Witam i ja:)
Carri powodzenia kochana!!!!!!!
JULIKO WITAJ!!!!
Martusionku jak ja miałam 50 to mi mówili że poród zatrzymywali, a następnym razem brali mnie na blok bo po godz miałam na 80 a ja skurczy do końca nie czułam bo byłam na kroplówkach więc najgorsze mnie ominęło z tego co czytam:)

moja gin woli sprawdzić kilka razy co i jak wiec dobra te skurcze są nie regularne i bardziej to stawianie się macicy niż skurcze, a poza tym Tomek tak tego nie lubi,że się tak pręży że ja muszę ręką trzymać ta pipetę od skurczy bo on zsuwa ją normalnie:-D chyba będę miała łobuza w domku.

Julitko80 - Gratulacje serdeczne !

Biedna Carri - włosy mi eię jeżą na ciele jak czytam , niech juz urodzi szybciutko!!!

Dziewczyny Carri urodziła dzisiaj o 15:50, 53 cm i 3120g i 10 pkt, dziewczynka, ale nie mam potwierdzenia imienia :) Mam zdjęcie, ale wkleję jutro dopiero, bo kabelka brak :)

Martusionek - przestawiłam cyferki :)

reklama
Lilli ja wiem to z wrażenia ale super mamy kolejny cud na świecie. I tyle nam się wymęczyła biedulka.

A mój M mimo ,że chory poszedł do warsztatu robić samochód chyba ma stracha:-D A mi chyba synek się obniżył bo strasznie nisko go czuję!

Do góry