reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

carri gratuluje!!!!!!!!!!!!!juz masz dzidziolka przy sobie wiec pewnie od razu lepiej :-) witamy kolejny CUD

julitko witaj :-) o foto prosimy :tak:i ciesze sie ze poszlo szybciorkiem ;-) no i ze Igorek grzeczniutki chlopczyk :tak: buziaczki dla niego
martusionek to teraz od Ciebie wiesci bede oczekiwac ;-)

a u mnie...hmmmm...te @ biole wracaja co jakis czas....ale raczej to skorcze nie sa...chyba....bo ostatnio mialam krzyzowe i bolalo zupelnie inaczej...ale kazda ciaza inna jest wiec moze w tej ta krzyzowa masakra mnkie ominie :eek: jutro wizyta to sie dowiem :-) no i kurde cisnienie znow wysokie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w granicach 145/95...raz bylo wyzej :-( ale gin pow ze dzwonic jak bedzie w granicach 160/100....mnie sie zawsze podnosi przed wizyta :crazy: kurde juz nie wiem co mam robic zeby takie wysokie nie bylo...czemu ja taka emocjonalna jestem :crazy::eek:
aaaa kupilam do szpitala krem z ziajki dla Olafa na pupcie...chcialam linomag ale nie bylo i wzielam na probe ta ziajke....miala ktoras z was???

reklama
Carri mega gratulacje

Julitka super, że już jesteście w domu z Igorkiem

Jeżynka to jednak trochę polecieli z tą pościelą, ważne, że zadowolona jesteś.

Martusionek mój na ktg też tak szalał, chyba ,ze robili je o 6 rano to go średnio obchodziło i sobie spał i leniwie się przekręcał.

Martusionek, Jeżynka to teraz czekamy na Wasze dzieciaczki. Super kolejka się zmniejsza:-)

Ja dziś byłam na ostatniej wizycie u diabetologa i jestem zadowolona oczywiście, wszystko dobrze, mam nawet nie przejmować się cukrami pomiędzy 140 a 120, bo nawet jak zobaczyła wynik mojej krwi na hemoglobine glikowaną to sie spytała czy sie nie głodzę. Do diabetologa dopiero po porodzie będę szła teraz jakieś 12 tygodni i kontrolować cukry sporadycznie wtedy przy normalnej diecie, nie nisko węglowodanowej.

reklama
Do góry