reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

A propos samochodów, to chyba jakieś fatum panuje na BB. U nas też problemy, komputer wyrzuca błąd, potem znowu jest dobrze i znowu błąd a autem w miedzyczasie szarpie. Jesteśmy dopiero co po remoncie silnika (1600zł), a teraz czytając w necie, co oznacza ten błąd, wszystko wskazuje, ze cewka do wymiany. Robocizna to jakieś 50zł, tylko jest jeden problem - nie ma zamienników a oryginalna cewka kosztuje prawie 600zł! Kurcze jak na 7-letnie auto to za dużo rzeczy się psuje!

Annas, ja sie własnie skusiłam ze wzgledu na te ceny. Jak chciałam kupić w sklepie rozpinanego bodziaka i chcieli 14-15zł, a za koszulkę ok 10zł, to stwierdziłam, że nawet z przesyłką warto. Pajacyki bawełniane za 16 zł to kupowałam 4 lata temu dla syna bardzo okazjonalnie. A żeby przesyłka się ładnie rozłożyła to tak ciągle coś dokupywałam i dokupywałam. Mała królewna w końcu musi mieć coś swojego, a nie tylko same rzeczy po braciszku, które nota bene są w bardzo dobrym stanie i trochę tego mam, bo ostatnio powyciągałam do prania.

reklama
Witam jak zwykle wieczorowa pora
U mnie nic ciekawego, nic sie nie dzieje czyli ciagle jestem w dwupaku :-)
Poza tym dzis otrzymalismy komplet poscieli jako prezent juz chrzcinowy od przyszłej chrzestnej i juz wyprany suszy sie

Ewcia dzieki za wiesci od Edys:-)

Ewelina28 ale wzieło Twojego meza hehe :tak: Pokój kruszyny bedzie zapewne piekny i mam nadzieje ze jak bedzie zrobiony to sie pochawlisz ;-)

Annas81 ciacho wyszło w miare ok Choc troszke oklapło ale i tak pyszne jest :-)

Jankesowa tak jak zjola napisała z samochodami to tak jest , zawsze cos bedzie z nimi do roboty... Nasze wozik jakos chodzi ale jak przyjdzie wiosna to mamy juz liste co trzeba w nim wymienic a do tego jescze dochodzi motocykl :))) A o wyprawke nie martw sie jakos to bedzie :)))Mam nadzieje ze humorek Ci sie juz poprawił

Martusionek czyzby Cie w szpitalu zostawili????

Pozdrawiam i zycze miłego wieczorku

dziewczyny wpadlam wam tylko powiedziez ze caly czas o was pamietam :-) mam sesje w tej chwili wiec nie mam dla was czasu :-(
za wszystkie trzymam kciuki

pozdrawiam

Ps jak kogos trzeba do listy skarbów dopisac to prosze napiszcie mi pw to dopisze w wolnej chwili ;-)

Annas to ładnie przybierał mi cały czas lekarze mówią,że Julek za chudy.tzn niby w normie ale ledwo...urodził się 3160 a teraz te 3800 .cyce mało dojne.właśnie piję herbatkę jakąś paskudną na laktacje...słodki koper.
no i jeszcze nie zaszczepili, bo żółty.więc mam dodatkowe zmartwienie:( oby poprawiło się to wszystko.bilirubina jak w szpitalu 10,9.aspat strasznie wysoki bo 147:(
wyżaliłam się to cos miłego...mam zdjęcie pięknego bobaska Julitki ale nie potrafię wam wkleić(jutro jak M wróci spróbuję,bo pojechał do lublina na rozm o pracę już się wam żaliłam nie raz,że nie chcę jechać w nieznane a jutro już ostateczna rozmowa)

Dziewczyny pomóżcie mi z tym wózkiem. Naprawdę nie wiem. Zastanawiam się nad takimi 2w1 BARTATINA ALU 2011 Jedo + GRATISY (1407380927) - Aukcje internetowe Allegro
Producent wzkw i artykuw dziecicych - TAKO - wzki dziecice, wzki lalkowe, spacerowe... Oczywiście nie chodzi mi pomoc w wyborze koloru, bo to nie jest ważne. Może napiszecie mi jakie Wy wybrałyście
Ola nie martw się, na pewno pokarm będzie coraz lepszy i coraz więcej. Moja bratowa faktycznie ma go dużo i miała od razu po porodzie, a jej mały to ssak:)
A jeszcze się pochwale, ze mój synuś ma włosy:) tak mi lekarz powiedział, bo chociaz mi je pokazywał, to ja tak jakoś słabo widziałam.:-)
Dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Annas81 tą Bartinę ma chyba Agata, Lili i She...dopytaj na wieściach od rozpakowanych. Bo wiem że chwaliły.
Ja mam Mutsy 4 Rider i jestem bardzo zadowolona, bo sunie nawet po śniegu jak czołg i daje sobie świetnie radę po nerównych chodnikach.

annas ja mam boldera sd z implastu i po prostu uwazam ze jest rewelacyjny!!!!
jankesowa u nas tez cos sie spier... w autku a ma dopiero trzeci rok niestety taka to juz jest skarbonka, a drugi to zesmy w ogole sprzedali bo mial 10 lat a ze ja teraz pol roku w domu bede siediec to uznalam ze szkoda utrzymywac dwa.
ewelina to tylko sie ciesz ze Twoj maz tak sie zaangazowal, aczkolwiek ja na wszelki wypadek na Twoim miejscu kontrolowalabym prace;-)
martusionek ciekawe co tam u ciebie? a moze juz wrocisz z synusiem?:-D
Carri wlasnie spojrzalam na Twoj suwak:szok: na tym etapie ja juz mialam przy sobie Miłosza:tak:ani sie nie obejrzymy jak Madzia(chyba ze cos sie zmienilo?)bedzie z Wami:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane:)
Ananas- ja mam x-landera i jest super. Na pewno są lepsze kolka większe niż w tym tako.
Martusionku kciuki zaciśnięte
Oleńko- lepeij przebadać żeby potem żałować. Czyli ta żółtaczka się dalej utrzymuje. No aspat naprawdę wysoki. Moja po naświetlaniu miał 9 i sie zastanawiam czy nie robić powtórki.
Wildze ze temat aut jest:) Ja mam 11 letnie Audi A3 i nic się z nim nie dzieje, jeździ jak burza.2 też jak Lucy sprzedaliśmy bo bez sensu płacic za 2 a też było stare. A wszyscy dookoła mają młodsze dużo lepszej klasy auta i cały czas je naprawiają. Mój szwagier zrobił nam na złość i kupił tez audi ale 4 bo była w tej samej cenie co 3 wiedząc że myśmy chcieli kupić nowszą 3. I chłopak miał pecha bo musiał zapłacić 5000 tys za naprawę. Na szybko chcieli go sprzedać ale nie wyszło wyjechali raz i znów to samo się zepsuło:p
Julitka bedzie za niedługo w domku:p Już czekam na foty
Carri twój czas dobiega końca:)

reklama
annas ciesze sie ze w2sio ok, ja wizyte mam 26

Co do auta to nie bedzie tak zle, maz co nie co sam wymieni bo latwo, czesci juz poszukal i zamowil, gorzej z ta jedna rzecza do naprawy czesc kosztowala 400zl gorzej robocizna bo caly przod facet musi rozebrac wiec cos kolo 1000zl sie zakreci. Ale jakos to bedzie.Wazne ze narazie mozna nim jezdzic. Potem jak naprawimy to sprzedamy, bo wybaczcie ale jeszcze zadne auto sie tak nie pierdzielilo jak peugeot 307:confused:.

Moj synio wczoraj tak dokazywal ze z obu stron brzucha cos wystawalo. a ja cieszylam sie jak glupia. Nic musze zmykac bo jade po babcie do szpitala. Pozdrawiam was laseczki.

Do góry