reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Oj Martusionek dobrze ze jakos to sie pomysle skonczyło ale maz nie powinnien po Tobie
krzyczec, dawaj go na forum to zrobimy z nim porzadeczek ;-)

GosiaLew moje gratulacje z 1 :-)

Dzis to ogolnie spokój, nie dziwie sie :) Ja tez tylko zaznaczam swoja obecnosc i znikam do kuchni bo jestem w trakcie pieczenia ciacha :)

reklama
Potem przepraszała i powiedział,ze następnym razem jak tak będzie krzyczał to mogę go walnąć i na pewno skorzystam jak dostanie raz patelnią to może zmądrzeje:-D
A dziś jak wrócił z tym kółkiem to na przeprosiny kupił chałwę a łasuch zjadłam nie wiem całą ciąże tak nie jadłam słodkiego ale teraz to bym codziennie coś jadła słodkiego:zawstydzona/y:

Ja witam sie szybciutko
Pozdrawiam
Wróciłyśmy z gor. Chorowałam i skonczylo sie na antybiotyku, teraz mój M ma zapalenie oskrzeli a Polcia Katarek.
Dzisiaj zaliczyłyśmy wizytacje cioci - niani
Ale wiecej opiszę jak będzie chwilka .Pozdrawiam

Julitko ogromne gratulacje

Witam, ja dziś miałam wyjątkowo dobrą noc, przespałam aż 10 godzin:-)
Martusionek, mi już brzusio obniżył się w grudniu, lecz póki co dalej jestem 2w1:-p Ostatnio bolą bardzo mnie bardzo plecy w krzyżu, takie bóle miesiączkowe.
kasikz, fajnie, że wróciliście, a chyba jakiś wirus panuje, bo dużo osób choruje.
Trochę nas jest z terminami styczeń/luty:-p Ja czuję, że jeszcze pochodzę z brzuszkiem...oby tylko nie za długo, bo tutaj ktg robią dopiero po terminie i chyba się będę bała czy z małym wszystko w porządku:zawstydzona/y:

Witajcie kochane,
ostatnio rzadko bywam, ale na nic czasu nie mam....papierów stos, w domu remont, P szykuje pokoik dla Kruszka, ale póki co bez szaleństw typu łóżeczko itp. Na razie idzie cekol, farby, wszystkie włączniki i kontakty, oświetlenie, podłoga itp, same wiecie co to oznacza...nie zrobiło się tego pokoju na górze od razu to teraz trzeba się z tym bawić...a jest najbardziej odpowiedni, bo blisko naszej sypialni...
Najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że P rozrysowuje cały plan pokoiku, co gdzie będzie stało, jak dobrać kolory farb, dodatki itp. powiedział, że to jego działka i mam się - UWAGA - nie wtrącać...więc siedzę cicho i tylko przytakuję jego znakomite pomysły, by skrzydełek nie podciąć :-D
Plan ogrodu, rozrysowany, znaczy placu zabaw dla Kruszka...mówię Wam - chłop mi oczadział :-D, chodzi i powtarza "to będzie Franek, łowca bramek"....ręce opadają...z drugiej strony się cieszę, że tak bardzo się zaangażował...
Aaaaa......jeszcze chodzi i tylko palcem pokazuje, że te i te kwiaty z domu trzeba wywalić, bo są szkodliwe... :|, oczywiście kto mu wtóruje? Moja maminka i papcio...całe życie z wariatami....

Ściskam każdą z osobna*

Witam

Ewelina28
to nic tylko się cieszyć że mąż się tak zaangażował:-).

Jeżynka ja też ostatnio mam bóle okresowe, pojedyncze skurcze łapią już od jakiegoś czasu. Jeżynka w Polsce też nie wszyscy biegają na ktg obowiązkowo, czasem to zależy od lekarza a czasem od wskazań do ktg. Większość kobiet to ma ktg dopiero jak też jest po terminie.

Kasikz witamy z powrotem, szkoda, że dopadła Cie choroba na urlopie. Oby u Poli skończyło się tylko na katarku.

Ja mogę powiedzieć, że wyzdrowiałam w końcu. Zaraz idę do fryzjera, zobaczę czy ma teraz czas a jak nie to się umówię. Potem czeka mnie jeszcze prasowanie i pranie jeszcze. Trzeba to zrobić, żeby już mieć spokój za kilka dni i tylko czekać na poród.
Jutro mam wizytę u gina, muszę zrobić wymaz na paciorkowca, odebrać wyniki z HBS i WR, sprawdzić morfologię, wziąć skierowanie na kolejną morfologie i przeciwciała.

Dżem dobry poniedziałkowo:-)

Ewelinko
- P. wczuł się w rolę:-D

EwelinaK26- &&& za to, abyś w pierwszej połowie tego roku dołączyła;-)

reklama
Hej kobity
U mnie też noc minęła super i w ogóle dziś mam sporo energii, nawet ją spożytkowałam na sprzątanie:)
Martusionku dobrze, ze przeprosił. Czasami nerwy każdego poniosą. A ja niestety ciągle jem słodkie, chociaż się staram nie.
Gosiu super, ze wyzdrowiałaś. Ładnej fryzurki życzę.
Kasikz zdróweczka dla Was.
Ewelinko no i dobrze, ze zwariował i niech już tak zostanie. W końcu to tatuś:))
Jeżynko jak już blisko do godziny W.
Ewelina26 czekamy, czekamy. Jak nam się mamusie styczniowo-lutowe rozpakują to naprawdę niewiele nas tu zostanie. Posiłki przybywajcie.
Ewitko też kupiłam kilka rzeczy tam gdzie Ty body. Czekam na przesyłkę, mam nadzieję, ze będą ok.
Carri jak ciacho wyszło? Ślinka mi pociekła, ale nie piekę, bo przecież sama zjem.
Ciągle szukam wózka. Zdecydowałam się tylko na fotelik z maxi cosi, ale całego wózka nie kupię z tej firmy, bo ciut drogi. Fotelik potrzebuję bezpieczny, bo sporo jeździmy, a ten jest dosyć wysoko w testach bezpieczeństwa. Dziś mam wizytę na 16:30, więc proszę o kciuki. Ściskam.

Do góry