reklama
lili dzieki
a puchatkowe obrazki to kupilismy w leroy merlin...a te naklejki piankowe nad lozeczkiem to kazda w sumie gdzies indziej.....jedna chyba w castoramie albo conforama(te sklepy zawsze mi sie myla)...a reszty nie pamietam
bo to daaawno bylo ale jutro jak K z nocki wroci to sie zapytam 

Ostatnia edycja:
GosiaLew
Fanka BB :)
Aniołki pokoik super i te obrazki też, chyba się jeszcze do leroya wybiorę normalnie, brzucho tez fajne, ale fakt bliznę masz większą, a ja myslałam, że to moja jest straszna.
Aneczkab23 będzie dobrze na pewno, trzeba być dobrej myśli :-)
Ja dziś zaszalałam i poprałam zestaw pościeli z wszystkimi bajerami na 3 pralki chyba mi wyszło, poprasowałam rzeczy nasze, bo się nazbierało i potem Kubusiowe ciuszki i jeszcze na koniec kuchnię ogarnęłam i padam. Może normalnie usnę chociaż dziś.
Aneczkab23 będzie dobrze na pewno, trzeba być dobrej myśli :-)
Ja dziś zaszalałam i poprałam zestaw pościeli z wszystkimi bajerami na 3 pralki chyba mi wyszło, poprasowałam rzeczy nasze, bo się nazbierało i potem Kubusiowe ciuszki i jeszcze na koniec kuchnię ogarnęłam i padam. Może normalnie usnę chociaż dziś.
daaa
Julitko gratuluję!! 

Kawał chłopiny :-):-)
Jankesowa, Gosia, Martusionek, Aniołki cudne bebolki :-):-);-);-)
Powiem Wam, że mimo, że moje początki i końcówka ciąży były masakryczne i nie mogłam się doczekać porodu (który przecież był koszmarem, bo w pewnym momencie stał się niebezpieczny dla małej), to teraz tęsknie za ciążą straaaaasznie i nawet poród (bez tego niebezpiecznego momentu oczywiście) wspominam z łezką w oku

Dzisiaj na uczelni jak zobaczyłam dziewczynę w ciąży, to nie mogłam przestać się na nią gapić i przeszła mi przez głowę myśl - 'ja chcę jeszcze raz!'

Ehhhh
tak więc cieszcie się ruchami, brzuchami póki czas na to... 

Postanowiłam teraz wykorzystać jak najlepiej czas przed zajściem w kolejną ciążę :-):-) Trochę tego czasu jest... Bo planowane staranka za niecałe 3 lata

Jankesowa, Gosia, Martusionek, Aniołki cudne bebolki :-):-);-);-)
Powiem Wam, że mimo, że moje początki i końcówka ciąży były masakryczne i nie mogłam się doczekać porodu (który przecież był koszmarem, bo w pewnym momencie stał się niebezpieczny dla małej), to teraz tęsknie za ciążą straaaaasznie i nawet poród (bez tego niebezpiecznego momentu oczywiście) wspominam z łezką w oku

Dzisiaj na uczelni jak zobaczyłam dziewczynę w ciąży, to nie mogłam przestać się na nią gapić i przeszła mi przez głowę myśl - 'ja chcę jeszcze raz!'

Ehhhh

Postanowiłam teraz wykorzystać jak najlepiej czas przed zajściem w kolejną ciążę :-):-) Trochę tego czasu jest... Bo planowane staranka za niecałe 3 lata

gosiu no ja juz tez od pewnego czasu mam wszystko poprane,poprasowane i poukladane co do szpitala(w sensie na wyjscie-zapakowalam to wlasnie dzis do fotelika i przykrylam tym pokrowcem na nozki) a ty co planujesz zabrac na wyjscier dla Kubusia???bo ja spakowalam body,kaftanik,spiochy(taki zestawwyprawkowy, bawelniany) ,srednio cieply pajacyk,cienka bawelniana czapeczke,grubsza z polarku,skarpetki i spiworek no i pieluszke na buzke....kocyka juz nie planuje bo jest jeszcze ta oslonka na nozki z fotelika....
moja mama miala nic nie kupowac a zas wstapila do kappahla a tam obnizki i znow nakupila,a tesciowa tylko krzyczy ze moja tyle nakupuje ze oni nie beda mieli juz po porodzie co kupic(bo teraz dali nam tescie 1000zl na wyprawke-bo moja mama kupila wozek i sporo innych rzeczy)
daaa nawet sie nie obejrzysz a te 3 lata mina szybciutko ;-) i znow bedziesz z bebenkiem wielkim paradowac
jak zdrowko Darii???jakies foto moze 
moja mama miala nic nie kupowac a zas wstapila do kappahla a tam obnizki i znow nakupila,a tesciowa tylko krzyczy ze moja tyle nakupuje ze oni nie beda mieli juz po porodzie co kupic(bo teraz dali nam tescie 1000zl na wyprawke-bo moja mama kupila wozek i sporo innych rzeczy)

daaa nawet sie nie obejrzysz a te 3 lata mina szybciutko ;-) i znow bedziesz z bebenkiem wielkim paradowac

tygryskowa
Witam, po przerwie. Najpierw nie miałam jak pisać, a ostatnio miałam trochę doła
Dokładnie rok temu żegnałam się z moim Aniołkiem:-( Jak przypomnę sobie ten ból fizyczny i szczególnie psychiczny to nie mogę się powstrzymać by nie płakać... Tak więc nie miałam nastroju nawet na internet ostatnio. Starałam się zająć domem i odpocząć trochę. Ale muszę się wziąść za siebie, bo już coraz bliżej do porodu i ten czas powinien być wypełniony radością, a nie smutkiem. Przyznam się, że czekanie dłuży mi się już i chciałabym już tulić maluszka. Niestety tutaj nie badają szyjki, więc nie wiem czy się skraca, czy nie. Nie znam też wagi małego, w każdym razie mam nadzieję, że nie będzie za duży
JULITKA - GRATULACJE!!! IGORKU WITAJ :-):-):-)
Aniołki, pokoik piękny, a Ty wyglądasz kwitnąco
GosiaLew, śliczny i jaki mały brzusio
Jankesowa, Martusionek, piękne brzuszki
Przepraszam, że nie odpiszę na wszystkie posty, ale chyba nie dam rady nadrobić całości;-)

JULITKA - GRATULACJE!!! IGORKU WITAJ :-):-):-)
Aniołki, pokoik piękny, a Ty wyglądasz kwitnąco

GosiaLew, śliczny i jaki mały brzusio

Jankesowa, Martusionek, piękne brzuszki

Przepraszam, że nie odpiszę na wszystkie posty, ale chyba nie dam rady nadrobić całości;-)
jeżynko tulam cie mocno....:-(....te daty sa okropne...ale sa i niestety beda....ja mam tylko nadzieje ze 22 styczen jakos przeleci...to byl termin porodu moich coreczek....i modle sie o to by akurat w tym dniu Olaf nie zechcial wyjsc....
dobrze ze juz jestes...i ze juz troszke lepiej....
mnie ostatnio gin tez nie mierzyl szyjki juz....pomacal tylko i stwierdzil ze pozamykane;-) ale 21.01 mam wizyte i sie spytam bo ciekawska jestem
dobrze ze juz jestes...i ze juz troszke lepiej....
mnie ostatnio gin tez nie mierzyl szyjki juz....pomacal tylko i stwierdzil ze pozamykane;-) ale 21.01 mam wizyte i sie spytam bo ciekawska jestem

tygryskowa
Dzięki Aniołki
fajnie, że możemy się tu wesprzeć w trudnych momentach, zwłaszcza, że nas mamy Aniołków nie każdy zrozumie... Ja może szyjkę będę miała zbadaną 26.01, ale to jeszcze nie jest pewne. Coraz bliżej do spotkania z naszymi maluszkami;-)

ewelina28
Dum Spiro Spero...
JULITKA, serdecznie gratuluję! Niech synuś zdrowo rośnie! :-)
reklama
Mysza84
Jakie cudne wiadomości...
Julitko ogromniaste gratulacje!!! Niech synuś rośnie zdrowo!
Aniołki piękny pokoik. Tak na marginesie mamy takie same obrazki powieszone nad łóżeczkiem Szymusia i od jakiś 3tyg Szymuś dyskutuje z nimi jak najęty...nawet ze swoją mamusią takich dyskusji nie urządza jak właśnie z tymi obrazkami.
GosiaLew pytałaś jakie ciuszki do szpitala zabrać...dla mnie najlepiej sprawdziły się body (najlepsze były kopertowe bo ciężko mi się na początku tą kruszynkę przebierało) i na to pajacyk. No i skarpetusie na nóźki...i rączki bo te niedrapki to cały czas spadały. Choć ja miałam body od razy z takimi zakładanymi niedrapkami i to było super wygodne rozwiązanie. O takie miałam te body BODY niemowlęce kopertowe rozm. 56 BAWEŁNA 100% (1404598924) - Aukcje internetowe Allegro
Ja miałam akurat białe z tej bawełny prążkowanej i jak dla mnie super jakościowo były.
Julitko ogromniaste gratulacje!!! Niech synuś rośnie zdrowo!
Aniołki piękny pokoik. Tak na marginesie mamy takie same obrazki powieszone nad łóżeczkiem Szymusia i od jakiś 3tyg Szymuś dyskutuje z nimi jak najęty...nawet ze swoją mamusią takich dyskusji nie urządza jak właśnie z tymi obrazkami.
GosiaLew pytałaś jakie ciuszki do szpitala zabrać...dla mnie najlepiej sprawdziły się body (najlepsze były kopertowe bo ciężko mi się na początku tą kruszynkę przebierało) i na to pajacyk. No i skarpetusie na nóźki...i rączki bo te niedrapki to cały czas spadały. Choć ja miałam body od razy z takimi zakładanymi niedrapkami i to było super wygodne rozwiązanie. O takie miałam te body BODY niemowlęce kopertowe rozm. 56 BAWEŁNA 100% (1404598924) - Aukcje internetowe Allegro
Ja miałam akurat białe z tej bawełny prążkowanej i jak dla mnie super jakościowo były.
Podziel się: