reklama
Aneczkab23
Fanka BB :)
aneczka no w koncu sie pokazalaspozytywne myslenie
wiem i staram się ale to nie takie łatwe
martusionek
Aneczka ale będzie dobrze zobaczysz a tak wogle to witam i gratuluje!!!!
Aneczkab23
powoli też tak myśle ale zostało przetrwać okres kiedy ostatnio straciłam moją kruszynkę
martusionek
A w którym momencie straciłaś swoja poprzednią kruszynkę jeśli można wiedzieć?
Aneczkab23
między 12 a 13 tygodniem
dziewczynki czytam codziennie ale jakos nawet nie ma o czym pisac
a ze Lili przywolala to melduje sie ;-)
ale macie sliczne brzusie
Julitko gratuluje!!!!!!a igorek to gigancik jest ;-)
gosia malusi ten twoj brzusio-Kubus wagowo calkiem,calkiem jak ostatnio pisalas :-) ale sliczny,zgrabny
a widze malenka blizne po wyrostku
to masz calkiem pyci pyci bo ta moja.....szkoda pisac...
jankesowa a od ciebie jeszcze raz zobacze posta ze gruba itp to nakopie do d**y
sliczne mieszkanko ma Gracjanek 
martusionek prosze sie rozchmurzyc i popatrzec na cudny brzusio bo juz lada moment zniknie ;-) a jest cudny
a skoro wklejacie foto to ja tez pokarze....wlasnie z ta "super" blizna po operacji :-( no i obiecane fot pokoiku Kluska...;-)
(oczywiscie lampka na komodzie zawisnie wkoncu na scianie-ale K jakos zwleka z przykreceniem 3 srubek
) wozek narazie stoi wcisniety ale jak Mlody juz bedzie to fura znajdzie miejsce w przedpokoju 

ale macie sliczne brzusie

Julitko gratuluje!!!!!!a igorek to gigancik jest ;-)
gosia malusi ten twoj brzusio-Kubus wagowo calkiem,calkiem jak ostatnio pisalas :-) ale sliczny,zgrabny

jankesowa a od ciebie jeszcze raz zobacze posta ze gruba itp to nakopie do d**y

martusionek prosze sie rozchmurzyc i popatrzec na cudny brzusio bo juz lada moment zniknie ;-) a jest cudny

a skoro wklejacie foto to ja tez pokarze....wlasnie z ta "super" blizna po operacji :-( no i obiecane fot pokoiku Kluska...;-)

Ostatnia edycja:
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Julitka, no nareszcie! Gratulacje, ale chłopisko, ponad 4kg wagi! Wracaj szybko do nas!
Gosia, Jankesowa, Martusionek, Aniołki ale piękne brzuszki!
Aniołki sliczny pokoik i fajny wózeczek. Co to za model?
No i super są te trzy obrazki z Kubusia Puchatka pamietasz, u kogo je kupowalaś? Sprawiłabym synkowi takie do pokoju.
Ewcia a to pech z tymi lusterkami. A miałaś numery rejestracyjne gościa? Kurcze jak rzeczywiście wjechał na twój pas z powodu dziury, to policjant powinien to widzieć, ale pewnie nie chciało mi się bawić papierkową robotą.
A ja coraz bardziej przerażona, bo w Krakowie na Klinice zakaz odwiedzin, ja miałam dzisiaj iść do poradni patologii w to gniazdo zarazy, ale ostatecznie idę we wtorek. Oby do mojego terminu przywrócili już odwiedziny, bo nie wyobrażam leżeć tam po CC nie wiadomo ile, prawdopodobne, że bez dziecka, zdana tylko na siebie.
Gosia, Jankesowa, Martusionek, Aniołki ale piękne brzuszki!
Aniołki sliczny pokoik i fajny wózeczek. Co to za model?
No i super są te trzy obrazki z Kubusia Puchatka pamietasz, u kogo je kupowalaś? Sprawiłabym synkowi takie do pokoju.
Ewcia a to pech z tymi lusterkami. A miałaś numery rejestracyjne gościa? Kurcze jak rzeczywiście wjechał na twój pas z powodu dziury, to policjant powinien to widzieć, ale pewnie nie chciało mi się bawić papierkową robotą.
A ja coraz bardziej przerażona, bo w Krakowie na Klinice zakaz odwiedzin, ja miałam dzisiaj iść do poradni patologii w to gniazdo zarazy, ale ostatecznie idę we wtorek. Oby do mojego terminu przywrócili już odwiedziny, bo nie wyobrażam leżeć tam po CC nie wiadomo ile, prawdopodobne, że bez dziecka, zdana tylko na siebie.
Ostatnia edycja:
ewitko to jest coletto matteo ktory na foto np na allegro wyglada koszmarnie
no a foto zrobione samemu to wyglada ta Olafowa fura normalnie a nie tak jak go na necie pokazuja
w realu jest cudny jak dla mnie
a przede wszystkim stelaz sklada sie do malych rozmiarow-spokojnie do lanosa hatchback wchodzi ;-) no i gondolka tez skladana jest 
a z ta klinika to wspolczuje :-( oby szybko sie "wyczyscilo" bo faktycznie nie dosc ze bez malutkiej to jeszcze bez odwiedzin

a z ta klinika to wspolczuje :-( oby szybko sie "wyczyscilo" bo faktycznie nie dosc ze bez malutkiej to jeszcze bez odwiedzin

Ostatnia edycja:
reklama
martusionek
Aniolki śliczny Olafowy pokoik i fura już zaparkowana i brzuchol ładniutki!
wiecie co ja to mimo że ciężko ale będę tęsknić za tym bębenkiem swoim ale może jak będzie ok to długiej przerwy robić nie będziemy bo lata lecą.
Kolorowych snów Wam życzę!!!!
wiecie co ja to mimo że ciężko ale będę tęsknić za tym bębenkiem swoim ale może jak będzie ok to długiej przerwy robić nie będziemy bo lata lecą.
Kolorowych snów Wam życzę!!!!
Podziel się: