reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Jankesowa i Gosia śliczne te wasze brzuszki i takie zgrabniutkie!

A ja mało domku nie spaliłam , podgrzewałam sobie obiad i wstawiłam wodę na gaz. No i obiadek z patelni zdjęłam i zamiast patelnie wyłączyć to wyłączyłam czajnik i cały domek dymu było mega wietrzenie nawet pies uciekł.:-(

Carii czekamy na wieści po wizycie!!!!!!!

reklama
Martusionek to nieźle, dobrze, że nic nie zdążyło się zapalić.

Maruszka gratuluję ruchów. :-)

Jankesowa mi rozstępy wyszły z tyłu na plecach nad pośladkami i na udach.

Carri czekamy na wieści po wizycie

A tak w ogóle to się zdenerwowałam, bo cukier mi skoczył do 170:szok::szok::szok:
Wczoraj też wieczorem był powyżej 140. Od kilku dni lekko przekraczam normy. Nie wiem czy to przez przeziębienie czy na koniec trzustka mi zaczęła bardziej szwankować.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzieję, że to jednorazowe skoki.

Jankesowa, GosiaLew - przecudowne te Wasze brzuszki, jejciu jak tęskno mi ;-)
Carri - czekamy na wieści :tak:
Julitko - ??? :-p
GosiaLew - to nie denerwuj się tylko sprawdzaj i nie wiem, zjadłaś coś ekstra? :dry:
Jankesowa, Martusionek - znam to uczucie kiedy człowiek chce dobrze, a wychodzi katastrofa za katastrofą i wydaje się, że gorzej być nie może i człowiek się myli :sorry2:
Jeżynka - haloooooo :sorry2:
Maruszka - jejciu dopiero co nieśmiało pisałaś na cpp, że jesteś w ciąży, a to już skończył się 21tc. :shocked2::shocked2::shocked2: Gratuluję ruchów, super sprawa prawda? ;-)

Alicja1985, Annas, Ewcia, Ewelinko28, Ewitka, Aniołki, Agniesiar, Aneczkab, Agniesia82 i kogo mój sklerotyczny mózg jeszcze nie pamięta - haaaaloooo odezwać się, odmeldować się, brzuchy pokazać i w ogóle ;-):-p

EDIT: Angelka, katkaa - to tak a propo mojej sklerozy :)

Ostatnia edycja:
No to i ja wstawię M1 mojego synka:-D
Obraz 167.jpgObraz 165.jpg

Gosi mam nadzieję ,że to taki jednorazowy skok z tymi cukrami.

Idę rozpalić w piecu. wiecie co chyba si wyciszyłam bo jakaś taka spokojniutka jestem nie wiem a może zmądrzałam:zawstydzona/y:

ale tu brzusiowo:) róbcie fotki do końca:) ja mam ostatnią w wieczór poprzedzający poród.
Martusionek,Gosieńko super brzuchy:)
a najlepsze,ze jak urodzicie dopiero na zdj zobaczcie jakei duże te brzunie były:)

Martusionek,Jankesowa uważajcie trochę :) a nie kuchene rewolucje pod koniec

napisałam do Julitki

Martusionek super lokum Tomusia :-)

Cukier jeszcze po 2h miałam 162, mam nadzieję, że to jednorazowo. Zaraz miną 3h i jeszcze zmierzę, po 2,5 miałam 147.
Idę prasować.

Ola** to czekamy na wieści. Chociaż gdyby urodziła to na pewno by napisała.

reklama
Uwaga uwaga drogie panie:)

mamy kolejny mały cud! JUlitka urodziła o godzinie 13.15 Igorka...4170 57 cm i oczywiście 10pkt:)

jest wykończona,mały "ssie jak odkurzacz"oczywiscie kocha go na cały świat jak to określiła:)

no dziewczynki kolejka odetkana:p

edit:i ma czarną czuprynkę:)

Ostatnia edycja:
Do góry