reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

julitka Mj narazie ma plany i ambicje ze chce kompac tylko pokazac mu co i jak, ze bedzie przewijal itp no ciekawa jestem :tak: moze sie zdziwie pozytywnie zobaczymy czy na ambicjach sie nie skonczy (caly czas mi powtarzal ze nie bedzie robila tak jak moj szwagier ktory siedzial w pracy do 21 zeby tylko maly juz spal jak on wroci). Moje dziecie wczoraj wieczorem to chyba jakies prze meblowanie w brzuszku robilo bo normalnie szok takie wiercenie kopanie a dzis juz delikatniejszy

martusionek jak wytlumaczysz co i jak to napewno zalozy. Tyle ze jak by moj Ł nie widzial jak to na lozeczku wyglada to pewnie bym padla po powrocie ze szpitala bo nie wiem czy mialby tyle inwencji tworczej zeby dobrze zalozyc ;) mysle o ochraniaczu itp :shocked2::-D:-D

Juz nie narzekam na tego mojego chlopa bo potrafi byc naprawde slodki:tak::-) i nie zamienilabym go na innego naprawde chyba jeszce nigdy mnie nie wyzwal obym nie wykrakala :tak: no i spelnia te moje zrzedzenia (nie mowi ze marudze) a moze teraz te dobre rzeczy po wymieniamy ;):-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Jankesowa na pewno jakieś tam plusy by się zmalały;-) ale ja dziś atak zła jestem na swego,że chyba nic mi nie przyjdzie do głowy.

Julitka nie wiem a może twój synuś szykuje drogę do wyjścia? A mi strasznie mocno kuje szyjka chyba bo co innego tam mam nawet jak te czopki wpycham to nie dam rady daleko nie wiem?

Jankesowa, jestem za, mogę zacząć:)
-sprząta w domu bez gadania i pokazywania palcem
-ogólnie pracowity
-do pracy mnie woził, nawet jak po nocce odsypiał, to wstawał/sam chciał, bo ja mam autobus pod nosem niemalże/
-zakupy robi i nawet wie, co kupić jak jedzie sam:)
-zna się na bieliźnie;)
-jak się zapaomni, to potrafi być czuły, albo czymś zaskoczyć;)
-czasem i obiadek ugotuje
-generalnie dobre dziecko z mojego T:)tylko nerwus straszny ale to może przez tą pracę, bo kiedyś taki nie był

Martuś
, ja właśnie się zastanawiam jak to z tą szyją jest, bo ponoć się jej nie czuje.ale jak w pęcherz gniecie, to potrafi zakłuć porządnie.zastanawiam się natomiast nad tymi moimi mdłościami, bo gdzieś słyszałam, że jak szyja się rozwiera, to są mdłości, ale ile w tym prawdy...a na męża na pewno coś znajdziesz i od razu od nowa go polubisz-choć troszkę;)

aa wiecie co, mam też takie przelotne ćmiące bóle pachwin, które nie wiem, czy bólami pachwin są, czy to raczej jak te okresowe...cholerka, już nie pamiętam jak bolało przed okresem...
dziewczyny, ja to zwariuję, że nic się nie dzieje, a na styczniowych jak zajrzałam, to co chwilę któraś rodzi.najgorsze to czekanie i nasłuchiwanie, ale inaczej się nie da.

Ostatnia edycja:
julitka a moze masz dziecie pukntualne 40 tc i koniec kropka :tak: wiem wiem ze sie niecierpliwisz:-D to plusow calkiem sporo a jednak;) cmiace bole itp wiec cos sie dzieje napewno
-pracowity
-troskliwy
-opiekunczy
-zrobi co kaze
-nawet romantyczny
-cierpliwy oj cierpliwy
-wyrozumialy
ojj jeszcze bym chyba wymienila a jednak :tak::-D

martusionkuznajdziesz plusy napewno, czasem trzeba chlopa zrozumiec i rozgryzc oni inny tok myslenia maja :tak:

ale ja jestem Marta uparta i nic dziś nie znajdę ide poleżeć bo kręgoslup się odzywa. może jak poleżę to coś wymyślę.
a z ta pościelą to sama bym wolała bo nie wiem na która się zdecydować bo mam 3 i tu jest problem jednak co za dużo to za zdrowo.

kurka, na dwójce jest program o kobiecie, która zaczęła robić lalki niemowlaki a ludzie kupuja i jak dzieci traktują-na spacery chodzą itd-Anglicy..jeny!!!to chore!!nazywają je dziećmi, kupują ubranka./spódniczka bluzeczka 200 funtów, futerał na butelkę 80!!!/to naprawdę chore

Ostatnia edycja:
no jakoś pusto tu.i ja też na trochę zniknę, bo poprasować jeszcze muszę i głowę umyć, bo teraz to muszę być zwarta i gotowa 24godz.dobę
kurka taką mam nadzieję, że w poniedz na tym ktg dowiem się już jakiś konkretów odnośnie porodu

reklama
Do góry