reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Witam się Noworocznie
i życzę wszystkiego najlepszego.

Moja mała ma sen po tatusiu, nawet nie zbudził ją huk fajerwerków pod oknem :) Za to kotek spoerniczał gdzie pieprz rośnie aż w końcu znalazł schronienie w łazience a konkretnie w wannie.

Ja leeeedwie doczekałam północy, wypiłam łyk szampana, zadzwoniłam z życzeniami do rodziców i padłam do wyrka. A dziś pogoda straszna, pochmurno, senne, wykorzystałam że mój P. jest w domku i praktycznie przespałam połowę dnia, chociaż spałam tylko wtedy kiedy mała spała bo potem nie miałam szans. Nauczyła się chwytać po jednym włosku i ciągnie aż nie wyrwie, nic przyjemnego gdy właśnie się śpi :)

Aniolki witaj - pamiętasz mnie jeszcze ?? :)

Pozdrawiam

reklama
aga widzę ,żeu Ciebie jak u mnie.mały spał:) ja ledwo północy doczekałam.szampana kilka łyków i spać:)
Julitko ciesz się tymi pierwszymi dniami jak się urodzi.bo Julek mial dopiero dwa dni a już faktycznie ponad miesiąc i bardzo się zmienia.trzeba zapamiętywać każdy dzień bo czas tak szybko ucieka!
a suwaczek jest boski z babeczką tłuściutką:) ja się śmiać mogę a utknęłam z wagą.a tak ładnie szło

Julitko ciesz się tymi pierwszymi dniami jak się urodzi.bo Julek mial dopiero dwa dni a już faktycznie ponad miesiąc i bardzo się zmienia.trzeba zapamiętywać każdy dzień bo czas tak szybko ucieka!
hehe ja pamiętam jak tyle co sama jechałam, a Ada za chwilę 5 m-cy skończone :-D:-D:-D "Przed chwilą" Agata pisała posta w dzień katastrofy samolotowej, żeby czasem Alicja nie wybrała sobie tego samego dnia, potem była informacja, że Aga34 po CC jest, za chwilę urodził się Tomek Eweli, potem długo bezimienny chłopiec prawie do końca Just, która nie wybierała się wcale na porodówkę, a potem szło już z górki, a wszystko działo się praktycznie "wczoraj" :baffled::-D

Aga 34 zazdroszcze,ze mala Ci ladnie spala na dniu i moglas to wykorzystac.

Mi Julia wczoraj poszla spac o 18 i spala do 20.40(padla juz o 18 bo juz pare dni na dniu nie chce spac),potem poszla spac po 23 i obudzila sie przez fajerwerki o 24.15...
Po 15 minutach ja polozylam i spala do 7.20.
Pozniej spala od 11.15 do 12 i na tym koniec...

Moje dziecie chyba juz mysli,ze jest dorosle i spac na dniu nie musi-hehe

Dobrej nocki buziaki

reklama
Do góry