reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

kochane dużo dużo zdrówka dla was i waszych dzieciaczków . Spełnienia najskrytszych marzeń, jak najmniej zmartwień , wiele radości z pociech, mężów chociaż czasami potrafią dopalić (mężowie oczywiście)szampańskiej zabawy , pogodnego i hucznego wejścia w nowy 2011 rok i wogóle wszystkiego co najlepsze
życzą
aga z glorią

reklama
No i mamy Nowy Rok:-)

Wszystkiego Najlepszego kochane dla Was i waszych dzieciatek.

Zyczy Agnieszka i Julka.

Ps.Moje dziecie wiedzialo,ze dzis Sylwester i chcialo doczekac plonocy-hehe.
A tyk serio zasnela mi dopiero o 23.20...

hejka!

Pięknego roku Wam życzę z szybkimi, jak najmniej bolesnymi porodami i wielką radością ze szczęśliwych narodzin dzieciaczków.

Wstawać!!! Nowy Rok mamy, czyste karty i w ogóle wszystko zaczynamy od nowa! Ja wiem Was cfffaniary nie ma jeszcze kto obudzić ha, ale to się już nie długo zmieni i sprawiedliwości stanie się zadość :-D:-D:-D

Witam w Nowym Roku!!!!

Lilli ja już nie śpię:-)
wiecie co pierwsza , rzecz która zrobiłam o północy? Rozpłakałam się jak bóbr ,że wytrwałam do stycznia:happy2: i pogłaskałam synka i powiedziałam " Że jak mu się znudzi to może już wyjść";-) Hihihi będę mamą 2011.

Julitka gdzie jesteś?

A pies mój przeżył koszmar nawet leki na uspokojenie mu nic nie pomogły chyba w następnym roku będzie miał zastrzyk bo mi go szkoda.

Szczęśliwego Nowego roku!!!!

Witam Was Ciężarówki
Stycznióweczki na porodówki zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wypłakałam się za wszelkie czasy oczywiście ze szczęścia że w końcu się udało:)Mam rok starsze dzieciątko niż maiło być, i 2010 skończył sie idealnie:)
Martusionku czasem zastrzyk nie pomoże:( mój pies na nic nie reaguje, po tabletkach.

hello :-)
ja sie witam i zmykam sie szykowac na obiad do mamy :-p
lili faktycznie juz skonczyl mi sie 35 tc :szok::szok::szok: i jestem w takim szoku jak ty ;-)
buziaczki dla wszystkich :tak:

reklama
Witam w Nowym Roku :-)

Ja spalam do 12 bo wróciliśmy do domu po 4 nad ranem. :-)

Miłego dnia życzę i jeszcze raz wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2011

Do góry