reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Czesc dziewczynki.

Jula dala mi wczoraj popalic i do 1 nie spala...
Jak lezala w lozeczku to sie darla...Poszlam do niej do pokoju a ona siedzi w lozeczku i jak mnie zobaczyla to zaczela sie smiac...
Wyjelam ja z lozeczka i tak spedzilysmy razem czas az do 1...
W miedzy czasie bylo pare prob polozenia spac,ale dalej bylo tak samo...

A zmieniajac temat-Julia niedlugo ma roczek i przyleci moja mama,brat i jego dziewczyna...
Mam im powiedziec co maja jej kupic.
Jak podoba wam sie to?
FISHER PRICE Szczeniaczek Uczniaczek serce PL WAWA (1375887701) - Aukcje internetowe Allegro

Tak mi jakos wyszukalo,ale moze tez znacie inne ciekawe zabawki odpowiednie dla jej wieku?

Milego dnia i buziole

reklama
Witam. Ale tutaj cisza
Annas?? Aniolki?? reszta dziewczyn ??

U mnie brak weny wiec tylko czytam ale i czytania duzo nie mam bo widze ze tutaj ogolnie cisza. Nic zmykam na zakupy zajrze pozniej moze cos sie ruszy.

Witajcie dziewczyny. Wpadłam napisac, że u mnie wszystko w porządku. Tak okropnie jednak się czuję, ze większość dnia przesypiam lub wiszę na kibelku. Okazało się, ze ciąża uaktywniła tarczycę i moje dolegliwości i objawy ciązowe to spotęgowało do grożącyh szpitalem rozmiarów. Na szczęście ciut się unormowało i męcze się juz mniej.Najważniejsze jednak , ze maluszek zdrów i roziwja się nalezycie. Pozdrawiam wszytskie i postaram odzywac się częściej

Witam się i ja!

Poczytałam troszkę ale za wiele nie pamiętam.

Nie miałam ostatnio komputera więc i nie zaglądałam. Ogólnie wolę sobie poczytać lub coś pooglądać niż w necie buszować.

Wczoraj miałam usg. Amelka zdrowa, rośnie pięknie:) Ma już prawie 2100!!! Ułożona główką w dół. Wiercipięta straszna. Czasem to się tak wypina że mam wrażenie że mi brzuch pęknie! Kopniaki już też takie solidne.

Ja też postanowiłam sobie że od nowego roku już zaczynamy wszystko szykować, bo póki co mamy tylko smoczek i body, które Amelka dostała pod choinkę:)

Ja czuję się różnie raz lepiej raz gorzej. Ale daję radę. Najważniejsze że z malutką wszystko dobrze!

Ściskam każdą z Was!

Aga ja tego szczeniaczka chciałam kupić Szymkowi na gwiazdkę, ale wkońcu zdecydowałam się na coś innego. Jak dla mnie jest super, fajne ma piosenki i na pewno kiedyś Szymek takiego dostanie. Na allegro widzę że cena też dużo niższa, bo to samo w Smyku kosztuje 180zł.

Gosia, Martusionek śliczne brzuszki i mamuśki.

Ola** rośnie Ci ta mała cudna chłopinka!

Wczoraj byłam u lekarza i na morfologii z powodu niskich płytek krwi, właśnie dzwoniła do mnie lekarka, bo płytki spadły do 74 a norma jest od 140 a poprzednio miałam 105. Jutro jadę po skierowanie do szpitala, mam nadzieję, ze mnie nie położą na zbyt długo.:-(

agnieszka ja mam słonia takiego (dostaliśmy od mojego taty) i piosenki są straszne!!! :)babka wyje i cięzko zrozumieć co śpiewa mimo iż alfabet:p normalnie strach go włączać nawet mój tata mówi żeby baterie wyjąć:) ale wydaję mi się,że takiego pieska słuchałam w smyku i był ok.a poza tym chyba Lili posiada identycznego

Gosiu w szpitalu bezpieczniej.mam nadzieję,ż eto nic takiego,i ze masz tel do kogoś
wisieńka ,wiolka fajnie ,ze się odezwalyscie i ze wszystko ok!
Mysza oj rośnie rośnie:)

Ola** tak w ogóle to wszystkiego najlepszego dla Julusia z okazji pierwszego miesiąca :-)
Do szpitala i tak pójdę jak już to w poniedziałek po nowym roku, nie pójdę przecież w Sylwestra. Lekarka powiedziała, że na dzień dzisiejszy mi nic nie grozi, tylko muszą znaleźć przyczynę tego spadku płytek. A ja mam wizytę na 15:30, bo ona i tak od 14 przyjmuje. więc jutro mi jeszcze wytłumaczy co i jak, a w szpitalu to chwile mogę poleżeć, byle nie za długo.

reklama
Gosialew miejmy nadzieje ze wsio bedzie dobrze , trzymam kciuki zeby szybko znalezli przyczyne
Wisienka witamy i zapraszamy czesciej z takimi dobrymi wiadomosciami

Co do tych zabawek to ten piesek jest super widzialam na zywo kuzyn mial nie drze sie nie wiadomo jak. Moj siostrzeniec np nie cierpi takich zabawek sama nie wiem dlaczego - jak mial 1-2 latka co odpowiadala mu tylko taka ciuchcia jak ta co z bajki, na kazdy inny odlos plakalam kupilam mu kiedys zelzako grajce to wszedzie baterie musieli wyciagac. Nawet maja z nim problem w kociele bo choc juz teraz w lutym bedzie mial 4 latka, to placze ze siostra tak smutno spiewa i jemu sie psykro robi-opanowac go nie idzie.

ola gratulujemy pierwszego miesiaca kiedy to zlecialo. :tak:

Moje dziecie dzis jakies spokojne bo ostatnich dniach aktywnosci kopalo, krecilo sie i tak jakby ocieralo a dzis aby delikatnie i cisza musze sie za niego zabrac bo znowu bede siwiec.

Do góry