K
konto usuniete
Gość
Elma super miejsce i fajnie stronka zrobiona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się rownież bardzo podoba, szkoda, ze wczasy mam już niemalże zaplanowane. Gdybym wiedziała wczesniej....
Jak to nie wiedziałaś wcześniej ? Czyli nie pasuje ci ten termin ?? Kiedy masz te wczasy .... bo może natępny weekend też będzie dziewcznom pasował, to już będzie początek sierpnia ...
Elma ... pieknie .... tylko za mało miejsc jak dla nas .... Jeszcze raz cię proszę, żebyś dowiedziała się kiedy musiałybyśmy się zarezerwować w tym Boszkowie !
My nie pojedziemy na pewno:-(. Po pierwsze do Boszkowa mamy za daleko (500km) a po drugie przez te perypetie wirusowe i nie przysługujące mi zwolnienie, całe te wolne muszę wpisać sobie w urlop, a to są dwa tygodnie.
Mariola może dopisz przy osobach które jada na 100 % kto gdzie proponuje
Ja jesyem za propozycją Elmy