reklama
A
ania_zywa
Gość
Żywa A bylabyś w stanie jakoś bliżej Piły? Bo spokojnie moglibyśmy cię dalej zabrać.
Dać to bym dała, może ktoś by mnie podwiózł ze znajomych autem, ale niestety napewno nie dojadę nigdzie. Bo ja pracuję w każdy weekend, albo sobote cały dzień, albo piatek i niedzielę. Mam tu umowe o dzieło, więc jedyne wyjście na wolne to się z kimś zamienić. A niestety po zrobieniu wstępnego rozeznania jedna kumpela uczy się zaocznie każdy weekend (ona w ogóle w weekendy nie pracuje) a ta druga będzie miała sesje, poza tym musiałaby wtedy 3 dni z rzędu po 12 godzin siedzieć w pracy, więc LIPA. Także dziękuję za chęci, ale niestety nie tym razem. A szkoda, bo chciałabym Was poznać.
A
ania_zywa
Gość
Żywa ale to już będzie dawni po sesji
Xmamuska, już miałam się z Tobą kłocić, ale ja sobie głupia ubzdurałam, że spotkanie jest w czerwcu(głupek). Tak, masz rację, będzie po sesji.
K
konto usuniete
Gość
zywa teraz to już sie nie wymigasz
M
MariaOla
Gość
Dziewczyny .... wszystko spisuję
Proszę dalej pisać kto i gdzie ....
Ale już na wstępie widać, że chyba wypadnie łódzkie, śląsk pojedzie wszędzie, ale warszawka pewnie będzie chciała bliżej siebie i wyjdzie na łódzkie .... no i jak będzie łódzkie to może Antosiowa się skusi ???
Proszę dalej pisać kto i gdzie ....
Ale już na wstępie widać, że chyba wypadnie łódzkie, śląsk pojedzie wszędzie, ale warszawka pewnie będzie chciała bliżej siebie i wyjdzie na łódzkie .... no i jak będzie łódzkie to może Antosiowa się skusi ???
Elma
Małgosia
Kurde się z tym zlotem namieszało
Ja jestem za Boszkowem.
Jeśli będzie zlot gdzie indziej to niestety z wielkim bólem ale nie będę mogła przyjechać:-(
Mieszkamy teraz w Grotnikach ::.. Gospodarstwo Agroturystyczne Grotniki ..:: prowadzimy agroturystykę i jeszcze do tego małż nie wie kiedy na jakie zawody jedziemy, myślę że w czerwcu bedę juz wiedziała wszystko.
Strasznie się u nas sytuacja pozmieniała
Ja jestem za Boszkowem.
Jeśli będzie zlot gdzie indziej to niestety z wielkim bólem ale nie będę mogła przyjechać:-(
Mieszkamy teraz w Grotnikach ::.. Gospodarstwo Agroturystyczne Grotniki ..:: prowadzimy agroturystykę i jeszcze do tego małż nie wie kiedy na jakie zawody jedziemy, myślę że w czerwcu bedę juz wiedziała wszystko.
Strasznie się u nas sytuacja pozmieniała
reklama
Podziel się: