reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

ja jakby co to z mężem. Raczej. A co do namawiania... to podejrzewam, że oni w swoim gronie beda siebawic conajmniej tak dobrze jak my :-) Faceci to sie zawsze potrafią dogadac trzeba tylko odkręcić korek z butelki :-)

reklama
Noooooo tak, oni się poopijają, a my będziemy zajmować się dziećmi i wracać samochodami do domu.
PROTEST!!!!!!!!!!!!

Noooooo tak, oni się poopijają, a my będziemy zajmować się dziećmi i wracać samochodami do domu.
PROTEST!!!!!!!!!!!!

to w takim razie trzeba samemu otworzyc jakś buteleczkę i wtedy mąż bedzie musiał wracać - kto pierwszy ten lepszy:-D

Ja tam biorę małża, niech się młodym zajmnie :-p Zresztą mój nie miał nic przeciwko temu. Od początku zapowiadał, że będzie pił piwo z hokeistą :-D:-D:-D

Mój się wstępnie zgadzał jeszcze w zeszłym roku, a teraz nie nadmieniałam, bo wiem, jak to z nim jest, u nich nie ma kto pracować i nie wiadomo jak będzie z urlopem, więc zobaczymy. Ale pogadam z nim.

Widzę, że mężusie to lgną do tego piwka na wyjeździe :-D, ciekawa jestem czy by ich perspektywa prowadzenia samochodu i odmowy picia nie zniechęciła :no:. Jakoś się pogodzę z abstynencją w niedzielę, ale w sobotę to mamuśki rządzą :-D

Oczywiście, przecież to jest nasz zlot :-D:-D:-D:-D:-D

Gadałam z mężem, wyraził chęć, tymbardziej jak usłyszał, że tam więcej samców będzie hi hi
teraz wszystko zależy od warunków urlopowych juppi!!!!!!!

reklama
ja jakby co to z mężem. Raczej. A co do namawiania... to podejrzewam, że oni w swoim gronie beda siebawic conajmniej tak dobrze jak my :-) Faceci to sie zawsze potrafią dogadac trzeba tylko odkręcić korek z butelki :-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

O tak mój też jest bardzo chętny na wyjazd i na to piwko z chłopakami:tak::-)

Mój zawsze jest chętny na piwko ;-):-D

Ja jestem ZA!!!! Czy Mariola widzi moją odpowiedź? ;-):-D:rofl2::-p
Dla mnie bliżej jest do tej propozycji Elmy, ale jeśli wybierzecie Łódź to i tam pojadę :tak:;-) Mój małż już jakiś czas temu dopytywał się co z tym naszym zlotem :-D Wcześniej nie miał żadnych wątów to teraz też nie będzie miał ;-) Już ja się odpowiednio postaram ;-):-D:rofl2: A jeśli chodzi o termin to pasuje mi ten koniec lipca jak i początek sierpnia. Swój urlop mam skrócony do dwóch tygodni: od 30 czerwca do 13 lipca i jedziemy w Bory Tucholskie (na tydzień) :-D:rofl2::-D
Ja nie mam innego wyjścia jak zabrać Maćka ze sobą, bo on zresztą by mnie samej z Witkiem nie wypuścił :no: Dla mnie tym lepiej :tak: A jeśli chodzi o piwko i jazdę samochodem, to też nie mam problemu. Małż wypije piwko, a na drugi dzień pojedzie autem, bo ja choć mam prawko to chyba bym, zaliczyła od razu pierwsze drzewo ;-):-D Pytanie tylko które, skoro widzę podwójnie?! :baffled::-D

Do góry