reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

Ja tez na chwile obecna nie moge sie wypowiedzieć na 100 %, wszystko zalezy od tego gdzie to mialoby byc, ale wolałabym nie wypowiadac sie co do miejsca poprostu sprobuje sie jakby co dostosowac. jezeli chodzi o termin to dla mnie obojetne, moj maz jednak w soboty pracuje, a ze bedzie to sezon urlopowy to nie wiem czy uda mu sie wziac wolne - ja niby mogłabym w ostatecznoś jechac sama, ale z drugiej strony to chyba nie odwazyłabym sie sama z Julką kilkaset kilometrów.

reklama
Poza tym my nie wiemy jeszcze kiedy Sebastian dostanie urlop i czy akurat nie będziemy na wyjeździe. U niego w pracy to tak zawsze jest, że kwestia urlopów rozwiązuje się dopiero gdzieś około czerwca :angry::angry:, w związku z czym nawet nie możemy wcześniej jakiś wczasów wykupić :wściekła/y::dry:

Mi termin odpowiada :tak:, nie wiem jak mojemu mężowi :confused:, ale ten burak jeden mnie wczoraj wkurzył :wściekła/y:. Ja mu trąbię, że do Warszawy pojedziemy do ciotki (i moją Mamę albo Babcię zabierzemy), a w sobotę rano pojedziemy na zlot i w niedzielę wieczorem z powrotem do Warszawy wrócimy, a on mnie wyśmiał, że ja myślę, że on nie ma co robić w weekendy tylko na jakieś zloty jeździć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, on nie chce jechać :wściekła/y:, chyba taki ograniczony jest, że nie ma potrzeby poznawania nowych ludzi :no:.

Xmamuśka
, a ty tym pksem z mężem jedziesz, dobrze rozumiem :confused:

Tika Ty z tą starością nie przesadzaj, jak nie dasz rady, to trudno, zrozumiałe, ale nie wymawiaj się wiekiem droga Kobieto ;-):-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja to mojemu chłopinie jeszcze nawet nic nie wspominałam, ale on ostatnio polubil bb, początkowo smiał sie ze mnie ze czas na forum marnuje, ale ostatnio stwierdzil ze mam dużo pozytecznych informacji

Do góry