reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

Mi pasują oba weekendy, 26 lipca mam imieniny, więc tym bardziej:-D. Ale niestety nie jestem zmotoryzowana, więc gdziekolwiek zlot się nie odbędzie nie mam jak dojechać:-(.

Może któraś z dziewczyn będzie mogła cię podwieść, albo PKP do najbliższej stacji, a potem ktoś z nas cię obierze i dowiezie na miejsce ... mój Jaro już wyraził chęć

Dziewczyny prosze sie wypowiedzieć na temat spotkania która przyjedzie:tak: i zrobimy głosowanie gdzie się spotkamy:tak: mysle ze termin 25-27 lipca jest ok:tak:

PS 28 lipca kończe 25 lat :-) hie hie to bedzie okazja do opicia mojego ćwierć wieku :-)
ty 25 a ja 30 ... a Titka pewnie ze sto i nie chce z nami tego opić ;-):-p

ZGADZAM SIĘ
WSZYSTKIE PROSZĘ SIĘ ŁADNIE WYPOWIEDZIEĆ !!!
i zastanówcie się czy faktycznie większości nie będzie lepiej woj. łódzkie ?

TiTka a może zabierzesz się z nami w jedną stronę a spowrotem z inną ślązaczką ? bo my po zlocie śmigamy nad morze :-p

ELMA ..... Proszę, zorientuj się jak tam jest z miejscami, jak szybko trzeba rezerwować, jakie są ceny !!!!
jakby ją ktoś widział niech jej to przekaże

reklama
Zaktualizowałam pierwszy post, proszę podawać miejsce i kto w jakim stopniu będzie na spotkaniu.
Jest też mapka :tak:

Zaktualizowałam pierwszy post, proszę podawać miejsce i kto w jakim stopniu będzie na spotkaniu.
Jest też mapka :tak:

A mnie nie ma na mapie:no2:, proszę o ponowną aktualizacje, mieszkam w Gdańsku ;-)

Ja się napaliłam na 100%, chyba, że coś nagle wyskoczy :rofl2:, tylko małż ciągle narzeka, że nie będzie miał co robić :angry:, to mu tłumaczę, że z innymi tatusiami będzie urzędował :tak::-D.

Jestem za łódzkim, jak najbliżej Warszawy :tak:

Mi takze pasuja oba weekendy.Jak juz pisalam jade autem do Polski w drugiej polowie lipca,wiec bede na 100%.Chyba ze maz bedzie mial problemy z urlopem,ale watpie.Mezus nie mial zadnych zastrzezen co do wyjazdu juz na samym poczatku.Teraz tylko sie pytal czy bedzie to spotkanie czy nie?
Jezeli jednak mialabym wybierac miejsce to Boszkowo.Tesciowie maja tam dzialke wiec dla nas bliziutko a i okolica naprawde mi sie podoba.Lodzkie tez moze byc,zrobimy male koleczko do mojego domku (Chrzanow)

No Mariolka super robota, zachęcający ten post :tak:

Ja tak jak pisałam, nie umiem powiedzieć, choć bardzo chcę!:rofl2:

Łódzkie może być.

Kochane moje nie wiem jak to będzie z naszą obecnością na zlocie. Myślę, że u nas to jest jakieś 30%. Wszystko uzależnione jest od tego czy kupimy do lata autko i czy mąż mnie wypuści w podróż. Myślę, że bliżej wakacji będę konkretnie wiedziała co i jak.

prosze mnie dopisać do mapki, jestem mieszkanką Trzebini, ale że jej na mapce nie ma to można dopisać w Chrzanowie:-):tak:

reklama
Dziewczyny, a powiedzcie mi kto jedzie na pewno z mężem i kto na pewno bez? I jeszcze który tatuś jedzie chętnie, a który żeby głupio nie było?
Bo ja nie wiem czy jechać z moim, skoro muszę go namawiać :baffled:, a tak to bym powiedziała "bez łachy" :-D:-D:-D.

Do góry