reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

reklama
to dziewczyny może następny weekend
2-3 SIERPNIA

A co do miejsca to propobuję sprawdzić mapkę (jest przy pierwszym poście) .... jeśli poświęcicie jej chwilę zrozumiecie, że nie da się spotkać tak by każda miała "za rogiem"

Do Bolkowa mamy ponad 400 km i co z tego, jeśli o mnie chodzi to mogę jechać w każde miejsce w kraju, byleby nad jakąkolwiek kałużą ;-)

Xmama ma rację ... podajcie inne miejsca i zrobimy głosowanie. Czekamy na propozycje co do miejsca i ew. co do terminu.

znalazlam ten Boszków, ale widze Ze Mariola pisze o Bolkowie - to w koncu co to za miejscowośc ma byc? Boszkow mniej wiecej w polowie drogi miedzy wroclawiem a poznaniem. morze odpada na 100% bo to ok 600 km (zalezy od miejsca). Wiem, ze nieda sie ustalic takiego miejsca zeby wszystkim pasowalo bo jechac z dzieckiem nawet 300 km na jeden dzien to wielka wyprawa. no i musze spojrzec na pierwszy post z mapka. co do terminu to ja przynajmniej jestem otwarta bo tak jak pisalam juz wczesniej na urlop dopiero wyjezdzamy w drugiej polowie wrzesnia i cale lato mamy stosunkowo (bez skojarzen:-D) wolne

co do pierwszego postu to może jak nie GROTNIKI (propozycja Elmy) to może faktycznie to Łódzkie np ośrodek WAWRZYKOWIZNA (pierwszy link), to zawsze trochę bliżej środka Polski

TITKA .... mapka nie działa ... jeśli możesz to prześlij mi ję na maila to wrzycę na nowo

jak dla mni to wawrzkowizna lub dresso - jednak ja sie nie deklaruje tak na 100%. mapka mi sie tez nie otwiera

Jeśli już bym się miała gdzieś zapuszczać to wolę jak najbliżej Warszawy, bo tam mam ciotkę, to się u niej zatrzymam, a na sam weekend dojadę :tak:

reklama
Ja w sierpniu odpadam. Marcin zaczyna treningi a ma je nawet w weekendy. A już napewno w ten urodzinowy weekend :-)

Do góry