reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

reklama
Kamilala już odpowiedziała :
Hej, Mariola, tak , ostatnio dezerteruję z BB. Albo siedze u mamy, albo staram sie wyrobic z obowiązkami...Właściwie to nie będę się tłumaczyć, bo sama jestem sobie winna , ze mam problem z wygospodarowaniem czasu na BB... Oczywiście obiecuję poprawę. Ten zlot ma byc w lipcu 2008? Chętnie przyjade. Narazie biore się do lektury wątku, który mi podesłałaś. Dzięki za informację. Pozdrawiam i całuski dla twojego łobuziaka. Kamila

Mail od Xandii mi wrócił :wściekła/y: a pamiętam, że coś źle podała do listy ....

Lorien ... dopisuję cię do listy i wierzę, że zrobisz wszystko by się na zlocie napić tych drinków z palemkami :-D

No ja sie tez pisze. Co do terminu to mam nadzieje, ze dostane urlop w lipcu. Bede walczyc, zeby przyjechac.
Maja, mysle ze imprezke urodzinowa to wspolnie z moim mezem mozemy zrobic bo ma 18 lipca. :tak: 30 mu stuknie. :tak:

tak sobie mysle ze tam gdzie sie spotkamy powinna byc duza izba wytrzezwien bo jak zabalujemy to bedzie ciezko.........bardzo ciezko.............:cool2::laugh2:

:-D:-D:-D:-D no to na pewno na BBC by świat usłyszał.:-D:-D:-D

Mąż się zapalił do pomysłu wyjazdu, teraz wszystko w rękach jego wolnego w firmie. :tak: A tego się wcześniej nie da ustalić, zależy jak się sprawy poukładają. Ale wierzę, że się uda. Będzie czad!!!!!!!! :-):-):-)

reklama
hej dziewczyny to ja to ja biedronka pstra. Pomysł ze spotkaniem jest super. Ja wakacje mam wolne więc no problem. Kaskę już zacznę zbierać bo u mnie to z tym zawsze problemy. ;-)
Elma dzięki za pamięć. Buziaki dla Ciebie kochana. :-)

Do góry