reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

reklama
No mi te daty odpowiadają, miejsce jakiekolwiek nie wybierzecie też;-):tak::-). Z chęcią przyjadę i się z Wami spotkam:tak:. I drinka z palemką wypiję:-D.

O tak drinka to i ja sie napije a raczej sie upije,najebie, upierdole bede rzygac dalej jak widze...;-):dull: Jejku już niepamietam jak alkochol smakuje, normalnie mazy sie napic:cool:

reklama
Ja dołożę wszelkich starań żeby się pojawić nie jest dla mnie ważne w którym miejscu Polski, dojedziemy wszędzie :-). Mam tylko wielką nadzieję że nasz zlot nie nałoży się terminowo na jakieś MEGA WAŻNE DLA MOJEGO ŚLUBNEGO ZAWODY!!!:szok: Jak tylko pojawi się kalendarz imprez na nowy sezon to dam znać. Już się cieszę JUPIII!!!

Do góry