reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

reklama
... ale Maja pisała żeby jej nie dopisywać :confused::sorry: ... i co ja mam teraz zrobić :-:)-D;-)... kurka no ... nie wiem ... :blink: ... dopiszę i najwyżej wymażemy jak Maja zaproptestuje :-D

Spoko TiTka .... jak Maja będzie chciała nas za to zabić to będzie musiała przyjechać :-p

Napisałam też maile do starej gwardii m.in do Xandii, Asiorka, Kamilali może się reaktywują ;-) i fajnie by było zobaczyć ich pyszczyska :tak:

Jest jeszcze kwestia długości naszego pobytu .... Myślę, że weekend to minimum, ja bym sie nawet na tydzień pisała. Ustalenie to pewnie będzie niezbędne Abejce, by zacząć działać, więc prosze przemyślcie i to i dajcie mi znać - w grę wchodzą dni między 8 a 20 lipca.

... ale Maja pisała żeby jej nie dopisywać :confused::sorry: ... i co ja mam teraz zrobić :-:)-D;-)... kurka no ... nie wiem ... :blink: ... dopiszę i najwyżej wymażemy jak Maja zaproptestuje :-D

Spoko TiTka .... jak Maja będzie chciała nas za to zabić to będzie musiała przyjechać :-p

.

haha:-D milo ze dopisalyscie mnie na polskiej mapce;-)..kurde teraz nie mam wyjscia musze przyjechac:szok::happy2:

wiecie co ...jak ten lipiec bedzie aktualny to i na moje urodziny sie zalapiemy-19lipca stuka mi 27:dull:

Ja na weekend to napewno, a czy na dłużej to się okaże, bo nie wiem czy mi się urlop zgra z moją małżowiną. Z moim to raczej nie będzie problemu, ale małż to nie wiem:nerd:, u nich co roku szef jakieś cuda wianki wymyśla:happy:;-)

reklama
Ja się piszę z rodzinką, ale o terminie nie umiem teraz gadać, u małża w firmie różnie, zależy od wielu czynników. A główny jest taki, że to jego firma.
Ale jedziemy chętnie.
Te drinki z parasolką już mi się marzą, ale brzucha z rozstępami Wam nie pokażę.:no::-p:-D

Do góry