Tez tak mysle ale w szpitalu mnie nie chca przyjac bo za wczesnie a badanie krwi mam na jutro rano z tym ze wyniki beda na nastepny tydzien. udalo mi sie jednak przelozyc wizyte prywatnego polskiego ginekologa ale to dopiero na jutro po 14. powiedz mi jeszcze czy wiesz moze czy w tak wczesnym poronieniu organizm sam sie ,,oczyszcza,, i czy moge juz odrazu starac sie o kolejna ciaze czy poczekac?
reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Tez tak mysle ale w szpitalu mnie nie chca przyjac bo za wczesnie a badanie krwi mam na jutro rano z tym ze wyniki beda na nastepny tydzien. udalo mi sie jednak przelozyc wizyte prywatnego polskiego ginekologa ale to dopiero na jutro po 14. powiedz mi jeszcze czy wiesz moze czy w tak wczesnym poronieniu organizm sam sie ,,oczyszcza,, i czy moge juz odrazu starac sie o kolejna ciaze czy poczekac?
z tego co wiem, oczyszca sie sam... -> ja mialam tak dwa razy (test dwie krechy powtarzany co drugi dzien i po 2-3tyg. bole i miesiaczka), i ani razu nie zdarzylam dojsc do gina w dwupaku (kocham te terminy na nfz pt: prosze przyjsc za 4tygodnie, albo pierwszy wolny termin jest za miesiac)... a teraz jestem w 26tc z kilogramowym maluszkiem ....
raz bylam w szpitalu to tylko uslyszalam, ze juz po -> plod prawdopodobnie byl ale go zmyło...
K
kobietka22
Gość
Amisia tak wczesne poronienie samo sie oczyszcza choć nie zawsze, a krwawisz nadal?Może zapisz się na wizyte u gina niech zobaczy czy wszystko sie oczyściło , ja w listopadzie miałam II kreseczki a następnego dnia miesiączka tylko ,że ja robiłam dwa testy jeden pokazał dwie drugi jedną wole myśleć ,że to była miesiączka bo już jednego Aniołka straciłam.
Zapalam światełko (*) i zapraszam na wątek "ciąża po pronieniu" .
Zapalam światełko (*) i zapraszam na wątek "ciąża po pronieniu" .
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Kochana powtorz test za dwa dni albo idz na betahcg... albo odrazu do gina lec...
zawsze jest mozliwosc ze test poprotu nie wykryl ciazy ...
zawsze jest mozliwosc ze test poprotu nie wykryl ciazy ...
Cześć dziewczyny
Ja osobiscie tez nie wierze testom od roku starałam sie o drugiego dzidzusia , we wrzesniu miałam dostac @ i nie dostałam a zawsze mam regularna co do dnia po 2 tgodniach zrobiłam test i wyszedł pozytywny wiec poszłam do swojego gina a on oznajmil ze nie jestem w ciązy i na drugi dzien nie wiadomo skąd dostałam @ ,także najpewniejsze jest badanie krwi za które nie trzeba płacić
Ja osobiscie tez nie wierze testom od roku starałam sie o drugiego dzidzusia , we wrzesniu miałam dostac @ i nie dostałam a zawsze mam regularna co do dnia po 2 tgodniach zrobiłam test i wyszedł pozytywny wiec poszłam do swojego gina a on oznajmil ze nie jestem w ciązy i na drugi dzien nie wiadomo skąd dostałam @ ,także najpewniejsze jest badanie krwi za które nie trzeba płacić
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
albo idz do innego gina, albo poczekaj z tym, nie zawsze wszystko odrazu widac, moglas zajsc pod koniec cyklu i ciaza jest mlodsza i jej jeszcze nie widac...dziewczyny okres spoznia mi sie 2 tyg. zrobilam dzieciec testow ciazowych wyszly wszystkie pozytywne poszlam do ginekologa i powiedzial ze ciazy nie widzi ze mam przyjsc za dwa tyg co sadzicie ?
reklama
zrób sobie test z krwi - prawdopodobnie jesteś w ciąży, której jeszcze nie widać na usgdziewczyny okres spoznia mi sie 2 tyg. zrobilam dzieciec testow ciazowych wyszly wszystkie pozytywne poszlam do ginekologa i powiedzial ze ciazy nie widzi ze mam przyjsc za dwa tyg co sadzicie ?
Podziel się: